Azalgo
Nowy
Rezerwa aż do komunikatu o konieczności uzupełnienia paliwa, potem przejechałem 30km i na stacji mieści się 57 litrów do odbicia.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ja bym się zastanowił czy przy tych 61l nie robią nas w konia na stacji. Co to za stacja??
Mam taką, być może banalną prośbę o poradę:
Włożyłem pendrive z muzyką (FAT32, 16GB, pliki MPE 320kbps) do Giulii (konsola) i niestety urządzenie nie jest w ogóle wykrywane. Z odtwarzaniem muzyki z telefonu poprzez Bluetooth nie ma problemów. Jaka może być przyczyna?
Do właścicieli Giulii:
Jak to możliwe, że mechanizm podnoszenia szyb w aucie "premium" wyje jak w 20-letnim fordzie albo i głośniej? Ten dźwięk jest mocno irytujący, przynajmniej dla mnie. A jest jeszcze bardziej irytujący, kiedy wsiadam do Hyundaia i szyba otwiera się bezszelestnie. A może tylko u mnie tak jest?
nie wiem czy nie bylo, bo dawno nie przegladalem tematu - ale strasznie mi zaczęła piszczeć kierownica przy kręceniu nią, szczególnie rano i szczególnie jak jest zimno.... też tak macie? co mam tam WD40 nalać ?![]()
..................... .Jak zareklamować, że przy 220km/h mi coś świszcze w prawych drzwiach, a przy 280 w lewych..:secret:
No to masz problem, może 310 rozwiąże problem.
[MENTION=75329]kamilski[/MENTION] - oczywiście że żartowałem, w swojej jechałem już ponad 235 km/h (moja jest Giulia super) ale w niedzielę jadę z przyjacielem do Monachium właśnie Q i jak znam życie będzie kilka chwil "grozy". Będę obserwował bacznie, samochód ma zaledwie 3kkm ale śmiga fajnie.Niestety, nie pomaga... A tak na serio, to ten szum jest denerwujący, bo naprawdę mocno huczy. I skoro uważasz, że przesadzam, to powiedz, że 200 nie jechałeś swoją. I to nie jest w pierwszej Q z tego co wiem, a znowu w Veloce nie było problemu, bo miałem do testów.
Wraca jak bumerang temat nieszczęsnego komunikatu "Stwierdzono próbę włamania" . Zglaszałem to w Euromobil podpieli kompa i...nic nie znaleźli. Ponoć nie ma regulacji czułości alarmu. Voyager Poznań gdzie odbierałem auto twierdzi że ich demówka też tak ma i...trzeba to ignorować.
Nie radzę sobie z ignorowaniem komunikatu o tym ze ktoś rzekomo chciał podwędzić moje auto...
Próbowałem sam wywołać reakcje alarmu trzęsąc autem ale bezskutecznie. Co może powodować wyświetlane tego komunikatu? Czy ktoś z Was ogarnął ten problem? Wiem że nie jestem odosobnionym przypadkiem. W ciągu 4 tygodni komunikat wyświetlił mi się pewnie z 10-12 razy...!!