marekkoczta
Aktywny
Jak rozumiem sugerujesz wymianę przekaźników w nadkolu? Zamówiłem już w ASO, będą w piątek to zobaczę.
Zamien sobie z tylu w bagazniku masz takie same
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak rozumiem sugerujesz wymianę przekaźników w nadkolu? Zamówiłem już w ASO, będą w piątek to zobaczę.
Witam, poszukuje listwy zgarniającej prawy przód do swojej Giuli. Czy ktoś wie gdzie to dostać? Dosłownie nie ma ich nigdzie do kupienia a potrzebuje jej na teraz![]()
chodziło o listwę pod szybą. Musiałem zamówić nową za 460zł bo nigdzie jej nie było do kupienia albo takie, które nie pasowały do mojego auta. Na dole oznaczone 2
Pokaż załącznik 290048
Czy może ktoś coś takiego zauważył u siebie?
właśnie zamiast GTA pojawia się standardowa w tym wypadku logo AR ale brak bodajże zielonego koloru - np krzyż taki fioletowawy i wtedy widze opóźnienie. zdarza się to sporadycznie - parę razy w rokuKtóra to animacja GTA???? Może z rutyny już nie zwracam uwagi ale nie zauważyłem nigdy nic innego oprócz logo Alfy, nigdy narazie nie widziałem złych kolorów.
Witam wszystkich, czy ktoś z Was już miał tak iż osuneło się nadkole i tym samym część została starta przez koło? i jeszcze w do tego odpadło denko od reflektora i tym samym do środka wpadało błoto a w finale spalił się reflektor / wymiana całego/. Moja żona walczy w sądzie z ASO we Wrocławiu /partacze już raz coś tam nie dokręcili i musiała wracać do nich/ i jestem ciekaw czy to nie jest jakaś wada fabryczna? czy tylko partactwo w montażu w fabryce...