Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ustaw na 1.Im większa jest czułość, tym mniejsza jest ilość światła zewnętrznego niezbędnego do sterowania włączaniem świateł zewnętrznych.
Ustaw na 1.
9,5 to spalanie w mieście bez korków z wyłączoną klimatyzacją. Pierwszy bieg rozpędzałem auto do 60 przejście na 6 i tak trzymałem do kolejnych świateł. Byłem niesamowicie zadowolony z tego modelu. Jak już pisałem producent podawał minimalne w mieście 10,5 ja schodziłem poniżej. Giulietta na autostradzie 140-160km spalała 9,5-10 przy 160 wchodziła na 11. Przy niższych 60-90 km 7-8. Raz przejechałem odcinek 150 km z prędkością 70-80 i wyszło trochę ponad 5,5 Wszystkie parametry Giulietty pokrywały się z danymi producenta. Niestety Giulią nie jestem w stanie zejść poniżej 12 mimo ze producent gwarantuje ( chyba) 9, autostrada 150-170 9,5- 10 i tu jest OK. Przetestuje teraz w trybie D bez klimy jak zejdę poniżej 10 to uznam ze jest OK.
Przeczytaj temat od początku, ze zrozumieniem. Głównie moją myślą jest błąd w danych producenta. Czekam na odpowiedz z Fiata według jakiej normy obliczyli zużycie paliwa....dałem Ci racjonalne argumenty. Odpowiedz w taki sam sposób. Chyba się nie obrażasz za marude
...stać Cię na psa to stać Cię na smycz. 280KM nie będzie mniej palić.
...a dzielenie się doświadczeniami, podawanie przykładów i komentowanie to chyba normalna rzecz, od tego jest forum!
Przeczytaj temat od początku, ze zrozumieniem. Głównie moją myślą jest błąd w danych producenta. Czekam na odpowiedz z Fiata według jakiej normy obliczyli zużycie paliwa.
- Jednym autem na stałej trasie, w odpowiednim czasie auto zużywa x paliwa, zużywa tyle ile podał producent.
Ten sam producent podał dla giuli 9 litrów, ten sam kierowca, droga, czas i natężenie ruchu. Zużycie jest znacznie wyższe od deklaracji producenta.
Tak na marginesie, przy normalnym użytkowaniu, zużycie paliwa waha się od 13 do 14 i jeżeli tobie zużywa 12 przy normalnym użytkowaniu to albo jeździsz oszczędnie, albo możesz zejść poniżej 10
Ustaw na 1.
Przeczytaj temat od początku, ze zrozumieniem. Głównie moją myślą jest błąd w danych producenta. Czekam na odpowiedz z Fiata według jakiej normy obliczyli zużycie paliwa.
- Jednym autem na stałej trasie, w odpowiednim czasie auto zużywa x paliwa, zużywa tyle ile podał producent.
Ten sam producent podał dla giuli 9 litrów, ten sam kierowca, droga, czas i natężenie ruchu. Zużycie jest znacznie wyższe od deklaracji producenta.
Tak na marginesie, przy normalnym użytkowaniu, zużycie paliwa waha się od 13 do 14 i jeżeli tobie zużywa 12 przy normalnym użytkowaniu to albo jeździsz oszczędnie, albo możesz zejść poniżej 10
narazie nic nie rozwiązali tylko zgłosili do FCA, chyba trochę przedwczesny entuzjazm? poza tym nawet jakby już rozwiązali problem, to żaden powód do chwały, ASO jest od tego żeby właśnie to robić, a to że niektóre ASO są do dupy i zlewają sprawę, to nie znaczy że te pozostałe które podejmuje temat od razu są mega super. nie, są normalne,tylko i aż, bo chodzi o normalność.