Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zajrzy na ta stronę(wpisz w google ,,alfa romeo giulietta navi update xda'' ) jak znasz angielski,albo przetłumacz sobie w google chrome
tam wgrasz sobie nowe oprogramowanie do fiata/alfy z najnowszymi mapami. Sprawdzone działa.
Giulietta z końcówki 2015 roku, uconnect 5 - wg vinu opcja wyposażenia 6q2 VP2 - RADIO 5" DOTYKOWE z BLUETOOTH (BEZ DAB)
Czy jeśli wymienię na uzywanego z innego auta uconnect 6.5 live to bedzie działa zakładka perfomence? Najbardziej zależy mi na podglądzie temp oleju
bzdura! Da się bez kłopotu! sam dokładałem Uconnecta Navi z używanego samochodu i śmigało jak złoto.
W opisanym przypadku prawdopodobnie padł soft radia. Jak auto na gw uderzać trzeba do ASO i tyle.
Jak udało Ci się to zrobić? U mnie wyskakuje komunikat, że właściciel auta musi mnie zaprosić - auto używane, więc nie mam możliwości tego zrobić. Jakiś pomysł jak podłączyć się z uConnect przez aplikację w android bez tego?
Wystarczy zadzwonić na infolinię, zresetują konto i można założyć nowe.Jak udało Ci się to zrobić? U mnie wyskakuje komunikat, że właściciel auta musi mnie zaprosić - auto używane, więc nie mam możliwości tego zrobić. Jakiś pomysł jak podłączyć się z uConnect przez aplikację w android bez tego?
Napisz coś więcej, jaka wersja softu, przycisk APPS czy MORE, czy zarejestrowałeś się na www.driveuconnect.eu ?Panowie a jak jest z funkcją Alfa performance? Caly czas mi działała i nagle przestała... Wygasła jakaś licencja? Zawiesiło się coś?