Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Na ASO nie licz bo jeszcze coś zepsują
Już pytałem w osobnym wątku, ale zapytam tutaj:
Po jest ta opcja w ustawieniach uConnect?
Ona u mnie nic nie zmienia, czy ją włączę czy wyłączę, a domyślnie miałem wyłączoną i komunikaty od początku się pojawiały.
A w instrukcji jest:
Za pomocą tej funkcji można wybrać, czy
na wyświetlaczu mają być wyświetlane
komunikaty dotyczące systemu [notranslate]Alfa[/notranslate] DNA
(„ON”) czy nie („OFF”).
A nie kaleczy wam jezyka polskiego?jeszcze jedno- w czasie włączonej funkcji telefon masz w lewym górnym logo nazwę stacji radiowej - tego nie było. Co do reszty- żadnych z powyższych wad nie zauważyłem ani w poprzedniej julce z 2014 r. ani obecnej- największy plus czas sparowania.
jeszcze jedno- w czasie włączonej funkcji telefon masz w lewym górnym logo nazwę stacji radiowej - tego nie było
Najgorsze jest to, ze przed updatem wymowa byla duzo lepsza.. rozumiał tez lepiej co sie do niego mowi bo mial polskie znaki.. tak ze nie wiedziec czemu spory krok w tyltak czytam i czytam...aktualizacja z sierpnia 2017 i wszystko to jest u mnie w samochodzie odebranym równo rok temu- czyli w grudniu 2016. aż sobie chyba sprawdzę, jaką mam wersję oprogramowania[MENTION=34131]Dareek[/MENTION]: w lewym górnym rogu jest wyświetlane źródło muzyki, co wygląda dość zabawnie przy bt, bo zaraz obok wyswietla sie ta sama nazwa podłączonego telefonu
[MENTION=29400]MiLykie[/MENTION]: ta ramka wyświetla się tylko w konkretnych sytuacjach- np. jeśli włączysz zaraz po odpaleniu/miałeś ostatnią używaną zakładkę 'phone' jeśli dobrze pamiętam. kontakty są dość szybko (5 do max 20 sekund po połączeniu), natomiast nie ma reguły w szybkości połaczenia bt. czasem jest po 5 sekundach, czasem potrafi kilka minut czekać
i to niezależnie od tego, jak długo był wyłączony silnik. sprawdzane z iphone se, 5s i z nokią 735- różnic brak. [MENTION=66756]Pitero[/MENTION]: kaleczy jak cholera
przynajmniej w porównaniu do systemu głosowego z nokii.
[MENTION=29400]MiLykie[/MENTION]: ta ramka wyświetla się tylko w konkretnych sytuacjach- np. jeśli włączysz zaraz po odpaleniu/miałeś ostatnią używaną zakładkę 'phone' jeśli dobrze pamiętam. kontakty są dość szybko (5 do max 20 sekund po połączeniu), natomiast nie ma reguły w szybkości połaczenia bt. czasem jest po 5 sekundach, czasem potrafi kilka minut czekaći to niezależnie od tego, jak długo był wyłączony silnik. sprawdzane z iphone se, 5s i z nokią 735- różnic brak.
Nie chodzi o seplenienie, tylko o czytanie polskich znakow, np. zamiast kałuża czyta kaluza..Mnie po aktualizacji działa OK, choć być może jest sporadyczny problem z ekranem. Spikerka nie sepleni, odnajduje polskie nazwiska w kontaktach, kontakty ładuje w sekundy (ok 300). Tyle na dzisiaj.