Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Hej podbijam temat - czy jest możliwość odpalenia Alfa Performance na Uconnect 6.5 (z przyciskiem APP)?
Instalacja apki na telefonie nic nie daje, usluch nie da się aktywować
A jak wygasa licencja na telefonie (mam jeszcze rok) to w radiu dalej będzie pokazywać bajery z alfa performance? Bo wydaje mi się że nie.
Jeśli mam oryginalny soft 14.45. 00 i chce wgrać najnowsze mapy z linka podanego w tym temacie to muszę pierwsze zaktualizować soft do tego 17. 07. 55? Czy mogę wgrać do tego softu co mam oryginalnie?
Próbowałem zdjąć lampę z tyłu w podsufitce. Dałem rade tylko wewnętrzną .Jak zdjąć ramkę? Siedzi w podsufitce mocno.
Nie wiem jak przy radiu. Następne pytanie czy przez schowek dostanę się od tyłu by sprawdzić czy jest wsunięta w gniazdo.
.Zrobiłem kopie zapasową.
oraz ciągły komunikat "aktywacja nawigacji w trakcie"
, za kilka dni miałem wyjazd więc postanowiłem spróbować ponownie w trakcie jazdy, więc znowu trwało to około godzinę , efekt dokładnie taki sam jak za pierwszym razem. Kolejne podejście to przygotowanie na drugim pendrive plików do aktualizacji oprogramowania radia do wersji 17.07.55. I znowu wgrywanie ,tym razem około 30 minut
. Po bezproblemowej aktualizacji restart radia , map brak , nowe oprogramowanie jest, no i brak głosu - no myślę sobie radio uwalone ,żadne regulacje itp nic nie dają.
. Zostawiłem temat , wróciłem następnego dnia załączam silnik radio się załącza i głos jest
. Wychodzi na to że najlepiej odrazu zaktualizować oprogramowanie do 17.07.55 a dopiero aktualizować mapy.
można jakoś szybciej zmienić ?
?Czy to logo startowe można jakoś szybciej zmienić ?
Jest teraz oddzielny tematNawiazujac do tematu kolegi gallus37 z dzialu zrob to sam
Panowie a ja mam taki problem, że zmieniłem uconnect 5 bez live na 6.5 live i wpadlem na glupi pomysl zeby przywrocic ustawienia fabryczne i wyrzucilo VIN przypisany do radia. Sytuacja już nie do wyprostowania czy jednak w ASO można to zrobić? Dodam, że przez AlfaOBD proba wpisania numeru VIN do radia kończy się niepowodzeniem.