Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Masz może nr części, albo wiesz do jakiego samochodu są dedykowane?Ja wstawilem silowniki gazowe marki MAGNETI MARELLI o dlugosci : 29cm z maxymalnym skokiem 108mm , srednica tłoczka 8mm , srednica cylindra 19mm no i siła F1 -700N.
Jesli chodzi o montaz to trwa to moze 5-10min maxymalnie gdyz instalacja jest prosta typu plug&play
ps. klape juz otwieralem chyba z 30razy i bez zadnych wad i broblemow jak narazie , 30razy dlatego ze sie troszke podniecalem tym ze jus wkoncu mam to co chciałem
A jak z zamykaniem, nie ma z tym problemów? Już teraz klapę się dość ciężko zamyka, na początku mi nie zawsze wychodziło (za mało siły przykładałem), z czasem nabrałem wprawy. Tak więc pytanie czy zamykasz używając wewnętrznego uchwytu, czy też może naciskasz z góry?
Tak marqo, ale Twoja klapa to klapa od SW, a my mówimy o sedanie.Powodem ciężko zamykającej się klapy może być nieodpowiednia pozycja metalowego uchwytu w bagażniku za który zaczepia się zamek. Ja u siebie podciągnąłem go trochę w górę i teraz za każdym razem klapa zamyka się sama przy opuszczaniu praktycznie pod swoim ciężarem.