Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Super.Wiec tak... Wymienilem stare silowniki na nowe 700N i ku mojemu zdziwieniu nie musialem zmieniac odbojnikow na silniejsze Wszystko dziala idealnie i dodam tez ze niema tez zadnego problemu z zamknieciem. W wekend nagram filmik i wrzuce by sie pochwalic.
Mam nadzieję, że steever poda nam konkretne dane: producent i model, ewentualnie od jakiego samochodu są te siłowniki.Tylko gdzie takie coś dostać...?
Czyli to nie są te z podanego przez Ciebie linku?gość mi powiedział, że 500N powinny starczyć bo to będzie po 12kg większego udźwigu na siłownik czyli łącznie 24kg powinno wystarczyć, żeby podnieść klapę. Podjadę do niego jakoś w przyszłym tygodniu i wezmę parę tych 500N i przetestuję.
No super. Czekamy na efekty, a jaka cena mocniejszego?nie te z linka to są identyczne jak te które mamy w autach. Zapytałem go czy ma jakieś mocniejsze ale o podobnych wymiarach i powiedział mi, że może mieć o sile 500N. W przyszłym tygodniu zamontuję i powiem czy działa
Tylko temat jak na razie dotyczy sedana a Misiu ma SW i tu powstają schody raczej nie do pokonania...misiu 700 setki zadzialaly - patrz kilka postow wyzej. Cena jednego silownika do 40 zlotych. Jesli 500 bede za slabe zawsze mozna sprobowac mocniejszych. Zobaczymy jak grzdylu zrobi test z 500tkami.