Twój pomysł na bodykit / ospoilerowanie..

Mariusz AutoDS

Użytkownik
Auto
147 1.9 , 159 SW 2.4, Fiat x1/9
Zima za pasem, trochę więcej czasu będzie.. Jeśli macie pomysł na jakieś ospoilerowanie, którego poszukujecie, które warto byłoby powielić lub jakiś autorski projekt to śmiało wrzucajcie pomysły.. Osobiście myślałem nad czymś do GT lub Mito.. ale zobaczymy.. :)

Projekt, który zostanie wdrożony AutoDS zrobi autorowi po kosztach.. :)

Kibicuję, jestem za. Tak jak wyżej sądzę że trzeba z wyczuciem. Ale pomysłu co to by miało być - brak. Choć podobają mi się takie listki pod progiem za i przed kołem, jak znajdę foto to wkleję.

Novitec Side Skirts Flaps GTX - tak to się zwie.

Ostatnia edycja:
Co prawda nie mam GyTy ale podoba mi się ten bodykit, ale jest małe ALE, brewki z lamp out, i wlot na dachu out.

attachment.php

Załączniki

• 2993_2.jpg
    2993_2.jpg
    100.7 KB · Wyświetleń: 1,377
Pragnę abyście w końcu stworzyli delikatne i nie za niskie (względem podłoża) progi do 147 które będą pasowały i trzymały linie seryjnych zderzaków przelifta bez zbędnych przetłoczeń ala VW i otworów które chyba mają na celu podawanie powietrza na tylne hamuce :lol: . Jest to moje marzenie i w sumie może pokuszę się o jakąś wizualizację.

Co do progów w GT to fakt, że tam fabrycznie jest fajne przetłoczenie pod drzwiami.. ale nakładki o tyle by się tam odnalazły, że często ten próg pod drzwiami ma sporo wgniotek.. Chyba mogli to zrobić z solidniejszej blachy..

Ostatnia edycja:
Taki przód :)

295.jpg
296.jpg

A na tyłeczek, taką delikatną dokładkę na klapę :) (nie koniecznie zderzak z dyfuzorem;) )

Albo taką

297.jpg

Ostatnia edycja:
lotka tragedia :D to lepiej coś delikatniejszego, np jak w zenderze do 166 :D

Oczywiście XD ale ta nie jest ładna. Ja dalej się upieram nad progami do 147, dwóch kupców już byście mieli, a jeszcze progów nie ma :D

Oczywiście XD ale ta nie jest ładna. Ja dalej się upieram nad progami do 147, dwóch kupców już byście mieli, a jeszcze progów nie ma :D

A to co to jest jak nie nakładki progowe? :P

298.jpg

Nie rób OT, bo to temat o GT, a nie o 147 :)

Przeczytaj mój pierwszy post. Nigdzie nie ma mowy o wyłączności dla GT :P

Przód czerwonej, tył srebrnej z dyfuzorem i starczy. Progi seria, nie ma co zmieniac. W wiekszosci jednak robotę robi spas felgi i zawieszenia z nadkolem.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

coś takiego na całe auto czyli lip przód + tył + lip pod progi oczywiście nie koniecznie wykonane z włókna węglowego.
Myślę, że zrobilibyście furorę w całej EU.

Załączniki

• CBL9LGT1132A01.jpg
    CBL9LGT1132A01.jpg
    166.8 KB · Wyświetleń: 1,048
  • CBL9LGT1132A01_1.jpg
    CBL9LGT1132A01_1.jpg
    57.5 KB · Wyświetleń: 1,137
  • CBL9LGT1132A01_2.jpg
    CBL9LGT1132A01_2.jpg
    54.2 KB · Wyświetleń: 1,083
  • CBL9LGT1132A01_3.jpg
    CBL9LGT1132A01_3.jpg
    73.8 KB · Wyświetleń: 1,421
Ostatnia edycja:
Mariusz a miałbyś możliwość zrobienia pakietu Cup do Gtv? Chodzi mi głównie o dokładkę na klapę i te niby-błotniki z kratkami.
Reszta zestawu czyli progi i przedni zderzak czy też dokładka były by również mile widziane.
A dodatkowo może udałoby się zrobić dokładkę tylnego zderzaka?
attachment.php

attachment.php

Załączniki

• Alfa_GTV.jpg
    Alfa_GTV.jpg
    52.6 KB · Wyświetleń: 969
  • hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    12.6 KB · Wyświetleń: 920
CUP do GTV chętnie, tylko oryginały bym potrzebował.. a zdobycie ich graniczy z cudem..

Lotka AutoDelty do GT myślę, że z normalnej perspektywy wyglądałaby fajnie.. Tył Autodelty od boku wygląda fajnie, z tyłu jednak dla mnie nie robi roboty..
attachment.php

..prędzej bym się chyba skusił na tył w stylu DBS'a jak np do Coupe

attachment.php

attachment.php

Załączniki

• tgtad.jpg
    tgtad.jpg
    224.2 KB · Wyświetleń: 1,270
  • dsc_0322_823.jpg
    dsc_0322_823.jpg
    129.9 KB · Wyświetleń: 895
  • 8b832c22b8b6ed0c3c1e34b24079083d.image.750x499.jpg
    8b832c22b8b6ed0c3c1e34b24079083d.image.750x499.jpg
    67.9 KB · Wyświetleń: 938
Ostatnia edycja:
tez bym chcial progi do 147 tylko LIFT :D oczywiscie jakies ladne, skromne. Nie takie ktore rażą w oczy ;)

Cebula - a ja od dawna.chce "kodeksy" na ktore to sie powolywales w dyskusji
Doprowadz jedno do konca.i potem bier sie za drugie...

Tył Autodelty od boku wygląda fajnie, z tyłu jednak dla mnie nie robi roboty..

Z tyłu jest wyjątkowo niewyjściowy.

Do GT pakiet (zderzak przód + tył) najciekawszy jest do Novitec już wcześniej pokazany z przodu.

329.jpg

330.jpg

331.jpg

332.jpg

333.jpg

334.jpg

Brewki, górny wlot i drzwi otwierane do góry były wtedy na topie, ale teraz by nie przeszły ;).

Tylko trzeba byłoby trochę przedni zderzak przerobić by środek pod scudetto nie przypominał zwieszonego nosa i trochę boki w dolnej części by nie schodziły aż tak nisko - bo to się trochę z progami nie zgrywa.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót