dziś przyjechał do mnie kumpel odebraną 30 minut wcześniej świeżynką z produkcji Veloce z dodatkami jak Harman, klapa nogą otwierana, magic park i właściwie wszystko chyba co się da dorzucić oprócz szklanego dachu. Lampek w tylnych drzwiach brak. Brak też gniazda zapalniczki z przodu tunelu - dla mnie to wada bo mam pilota do bramy wciśniętego akurat w nie. Ma natomiast tą kamerkę obserwującą na zmęczenie kierowcy.
Przejechałem się nią, idento jeździ i przełącza elektryk na spalinówkę jak starsze po ostatniej kampanii. Pokrętło do skrzynii na plus, ale i tak mogli zrobić inaczej - trzeba P najpierw wcisnąć żeby wyłączyć stacyjkę a przecież mogłoby samo się przełączać po wciśnięciu START z hamulcem (jak w giulii/stelvio).
Na plus wrócili z prawymi przyciskami kierownicy do layoutu jaki był w GIuliach/Stelvio przed MY23, czyli po prawej przyciski FWD/REV a głośność reguluje się pokrętełkiem na środku. Jak będa narzędzia proxi do Tonale z mozliwością edycji to sobie z tym w naszej zrobię porządek (przyciski chyba jakieś nawet mam odpowiednie).
Spasowanie drzwi kierowcy do tylnych dramat, totalnie przestawione. Ale on leje na to - pracując w stellantisie ma auto na 13mcy najem za jakiś grosz i oddaje i tyle go interesuje.