8
8002
Guest
masz na mysli komplet czy jeden z elementów, poproszę o info na PW
pozdr.,
t.
pozdr.,
t.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja mam wyprowadzony do górnego schowka i w nim montuję uchwyt nawigacji (na spodzie jest przyczepiony krążek do którego przysysa się uchwyt). Prawie Tom Tom![]()
nieaktualne ;-)
Witam Ja również posiadam TomTom2 b&m live kupiony z nowym autem 3 m-ce temu. Niestety większość jego funkcji nie działa bo mam nowy model radia z uconnect. Z tego co czytam to świetny do starszych modeli giulietta i mito. Chętnie sprzedam nawet z cała instalacją tylko trzeba ją będzie wymontować.
Kupiłeś ? Warto było![]()
Mam w swojej QV TomTom Blue and Me ( podejrzewam, że to jedynka a nie dwójka, chociaż nie mam jak sprawdzić, bo poprzedni właściciel nie dał mi do nawigacji ani papierów ani kabla do podłączania do kompa ). Są w nim mapy Europy v905.4754- prawdopodobnie z 2011-05-12 bo z taką datą widnieje w urządzeniu wersja oprogramowania urządzenia i teraz pytanie czy orientuje się ktoś jaką najbardziej aktualną wersję map można wgrać na tego TomToma? Na stronie TomTom po wpisaniu numeru TomTom nic nie wyskakuje. Kabel do połączeniu znalazłem jeden w necie ale nie chciałbym na darmo wydawać kasy jakby się okazało, że jedyne dostępne mapy są stare.
Ten program mi nie działa. Musiałem ściągnąć TomTom Home. Zresztą odebrałem dzisiaj kabel zakupiony na tej aukcji http://allegro.pl/kabel-usb-tomtom-go-live-pro-blue-me-oryginal-i6826315902.html i wszystko fajnie tylko to chyba kabel od innego urządzenia. Problem w tym, że ten kabel ma jakby magnesy do trzymania się w gnieździe a moje urządzenie ma coś w rodzaju wcisku, klipu. Tak więc żeby podłączyć urządzenie do kompa muszę trzymać kabel przy urządzeniu inaczej kabel wyleci i się rozłącza.ściągniesz (albo samo się ściągnie) MyDrive Connect,