[Giulia] Ti 2021 Visconti Green

Hehe! Tego koloru już (niestety) nie robią :( a szkoda.

Myślałem nad tym, ale według mnie z tymi zrebrnymi listwami samochód ma bardziej luksusowy charakter. A zółte zaciski dodałyby mu chyba na siłę sportowego charakteru. Prędzej do 19calowych felg i wersji Veloce - wtedy malować!

Wczoraj jechałem na turniej tenisowy i 150 km na tempomacie - sama przyjemność. Na autostradzie 160, poza 100. Średnie spalanie 7,4. Wynik bardzo ok.

Krótko żył ten kolor w ofercie. A jest przepiękny. W mojej ocenie był ciekawym następcą Montrcarlo Blue, który wypadł z oferty jeszcze wcześniej. Cóż, to tylko zwiększa jego wyjątkowość na drogach :)

Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka

I kolejne kilometry przejechane totalnie bezproblemowo - zbliżamy się do dyszki. Troszkę mniej zaczyna palić - możliwe, że nauczyłem się jeździć automatem :D No i nadal zachwyca wyglądem. I niestety - nadal kusi Q ;)

E49799ED-176C-468F-993E-6DCF0A8A7388.jpg

E49799ED-176C-468F-993E-6DCF0A8A7388.jpg

PS. Jeśli ktoś z moderatorów rozwiąże temat zdjęć to proszę pozostawić jedno :)

Ostatnia edycja:
Jeśli wyobrażam sobie Giulię za kilkadziesiąt lat jako klasyka to właśnie w tym kolorze ;)

Mam takie wrażenie, że kolor był niedoceniony bo każdy chciał Giulie sportową. Mnie się spodobał chociaż martwiłem się czy nie za ciemny. W słońcu pięknie się mieni.

Samochód absolutnie przyjemny.

Ja podtrzymuje - obłędny kolor.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Amortyzatory
Powrót