Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
marek1975 napisał:Jestem już po wymianie rozrządu silnik ucichł i jest to naprawdę odczuwalne. Wszystkie wymienione części przywiozłem do domu. Rolka napinająca jest plastikowa i taka powinna być skoro przy poprzedniej wymianie w ASO taką założyli. Wydaje mi się, że autko teraz lepiej się zbiera ale to może dlatego że jestem prawie 2k PLN lżejszy
75andrew155 napisał:No Panowie po wymianie przepływki auta zapierdziela jak talala brak dławienia i szarpania, podjadę jeszcze na chamownie i sprawdzę ile ma teraz kucyków
75andrew155 napisał:No Panowie po wymianie przepływki auta zapierdziela jak talala brak dławienia i szarpania, podjadę jeszcze na chamownie i sprawdzę ile ma teraz kucyków![]()
Orginał Boscha 0 280 218 019 za 300 złAlfista napisał:a jakiej firmy kupiles?? uniwersalna jakas czy dokladnie z numerem pod ten silnik??
Nie wiem do czego pijesz??? a jaki inny można kupić przepływomierz do T.S jak nie bosch ???????Alfista napisał:a widzisz czyli alfa chyba lubi tylko oryginalne czujniki![]()