majster
Nowy
- Gorzyczki okolice Wodzisławia Śląskiego
- Auto
- Same ALFICE
Czy do zwykłej manualnej skrzyni biegów można aplikować archoil 9200v2 czy tylko 9100??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Panowie ratujcie.
Giulia 2.2 diesel 180 km 2016
Wg książki serwisowej selenia wr forward 0w20 acea c2
Obecnie dostępny jest tylko selenia 0w20 acea c5
Czy zmiana z acea c2 na c5 jest bezpieczna, ma to w ogóle jakieś znaczenie? Czy w ogóle zmienić na selenie 0w30 acea c2 lub motul 8100 0w30?
Śmiało możesz zmienić Selenię na inny olej. Prawdopodobnie znajdziesz wiele lepszych produktów, ale dobrze jakby się specjaliści wypowiedzieli![]()
To może motul 8100 ECO-CLEAN acea c2, też spełnia fiatowskie normy
Zamówiłem millersa, 4 litry chyba wystarczą ? Podobno wchodzi 3.1l.
3,1 wchodzi bo z bańki 4l został niecały litrDo jakiego samochodu ? Do Giulii 2.2 ? raczej 4+
3,1 wchodzi bo z bańki 4l został niecały litr
W sumie jak już i tak truję to jeszcze dopytam.
Normy fiatowskie wg mojej instrukcji to fiat 9.55535-dsx a na millersie gs1/ds1. Jaka to różnica?
Eurol 5W40 Fluence vs Eurol 5W40 SuperLite? Który z nich lepiej chroni silnik?
a coś więcej na ten temat ?Używam valvoline i jest okej![]()
Alfa romeo 147 2002 1.6 120km przebieg 284tyś - Jeździ na PMO 10w40, myślę o Millers Trident Professional 10w40 będzie w porządku czy coś innego polecacie?