siapek
Nowy
http://www.najlepszysyntetyk.pl/skl... Premium API CJ-4 Synthetic 5W-40 Diesel Oil/
- - - Updated - - -
no to dałem. Jedna butelka została
- - - Updated - - -
no to dałem. Jedna butelka została
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Niedługo wymiana oleju, a postanowiłem skończyć z wyczynówkami w dieslu i zalać dla odmiany olej dedykowany gruźlikowi. Co polecacie? Mam swoje typy, ale jestem ciekaw waszych. Mogą być oleje dowolnej firmy, z dowolnego kraju. Nawet niedostępne w PL - sprowadzę albo kupię w Szwajcarii jak tam będą.
Dwa warunki:
1) żadnych dodatków. Tym razem chcę wlać sam olej. Więc XX + AR9100 odpada
2) olej musi być dedykowany do silników diesla (po części ze względu na pkt numer 1).
Interesują mnie 5W-40, ew. 0W-40. Panowie i panie, liczę na Was![]()
geoge napisz do mnie na priv chętnie się zapoznam ze sprawą. Natomiast co do przebadanych olejów tej firmy to wszystkie badania z tego co wiem wypadły bardzo dobrze i nigdy nie było jakiejkolwiek skargi na olej -wręcz przeciwnie. Dostarczałem też koledze na warsztat bańkę 60 l ( Premium c3 5W30) i teraz będzie zamawiał drugą więc raczej nic niepokojącego nie było bo by mi powiedział. Może dostarczali im jakiś tani olej hydrauliczny - nie wiem. Ale sprawę trzeba zbadać na ile się da. Jestem związany z firmą Specol w ten sposób, że sprzedaje ich produkty, podobnie jak produkty 11 innych marek.
Z drugiej strony przyznać się to jak strzał w stopę.Zacytuję odpowiedź Prezesa Specola na przekazanie tej wiadomości :
"żadnej reklamacji nie było jeżeli chodzi o jakość oleju czy zawartość wody"