marktds
Nowy
146 1.9 Jtd przebieg 310tkm, co było lane wcześniej niewiem, upatrzyłem motul 6100 10w40 , co o tym myślicie?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
146 1.9 Jtd przebieg 310tkm, co było lane wcześniej niewiem, upatrzyłem motul 6100 10w40 , co o tym myślicie?
Szkoda że już tego motula zamówłem, może za 10tkm zaleję valvoline , jaki tam koszt bańki 5l wychodzi?Lepszym wyborem będzie Valvoline Maxlife Diesel 10w40.
Żebym nie był gołosłowny, ma specjalne pakiety dodatków dla silników Diesla, a Motul jest olejem uniwersalnego stosowania.
ar 159 2.4 jtdm 2006 i rowniez nie wiem co wczesniej bylo lane co polecacie?
adaml78 - poruszyłeś ciekawy temat w postaci HTHS. Warto byłoby podawać w wątku ten współczynnik - przykładowo:
![]()
Obecnie śmigam na Valvoline vr1:
![]()
Dlatego napisałem, że ciekawy temat poruszyłeś. Niestety, wydaje sie, iż producenci specjalnie starają się te dane czynić niezbyt łatwo dostępnymi, aby troszeczkę manipulować klientami. Z drugiej strony - trochę szukania i można analizę pyknąć![]()