Techno Bella - AR 166 3,0

• Autor wątku Autor wątku Techno
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
przecudnej urody to dziewcze i chyba w najładniejszych bucikach do tego modelu .
gratuluję i pozdrawiam

Belfer27 napisał:
co do konsoli, to moim skromnym zdaniem lepiej ją pomaluj, bo karbon mi do tego auta jakoś nie pasuje

No masz rację, kupiłem wprawdzie folie ze śweitnym wzorem takim,

310059270

i naprawde wyglądała na żywo świetnie w rolce ale jak już była naklejona na mniejszym kawałku to już kicha. Nie mówiąc o tym ż ewcale nie była za bardzo termokurczkiwa - producent Kodak, dystrybucja Jacky. NIE polecam - omijajcie szerokim łukiem. wydawało mi sie że ja nie jestem dość "manualny" więc oddałem to kumplowi z firmy poligraficznej ale on też sie poddał.

Wiec oddałem konsole do lakierowania - będzie na poniedziałek :wink:

Czekamy na zdjęcia konsoli po "rehabilitacji"...!

Belfer27 napisał:
jeśli chcesz manszet lewarka ze skórki założyć, to ja takie rzeczy właśnie robię

dopiero teraz się ujawniasz ? ;// już zamóiłem w SP-Design. Jak nie wyjdzi eto pogadamy.
a propos skóry - może mi poradzisz , albo sam sie tym zajmujesz. Musze wyczyścić całą tapicerke, wykładziny i skórzane fotele - full service. Potrzebuje firmy w Kraku lub okoliocy.

niestety nikt w krk ani okolicy nie swiadczy takich uslug na profesjonalnym poziomie-sam szukałem

Cudna jest...na te fele choruje od jakiegos czasu ale cos trafic ich nie moge w dobrych pieniadzach...
Ciesze sie ze jestes szczesliwy,kazdy user 166 jest o krok od raju :mrgreen: :mrgreen:

No,no piękna sztuka, mam nadzieję że niebawem będzie okazja ją zobaczyć na żywo na spociku, pozdrawiam :wink:

a wiec po renowacji konsola wygląda mniej więcej tak:

2.jpg

Jak skończę środek /jeszcze montaż mieszka i plastiku pod nim/ to napiszę dokładniej co i jak ...

Wspaniały piękny samochód,mam nadzieję że następny będzie taki!!! Choć na razie ze swojej Lanci Kappy jestem bardzo zadowolony!!! :mrgreen:

po dzisiejszym montażu środek sie tak prezentuje - świeży lakier fortepianowy na konsoli + mieszek ...

25.jpg

trochę już ciemno było ale zawsze to coś ...

Piękne cudo :D
Myślę, że moją następną bellą będzie właśnie ten model :wink:

Techno Bella przepiekna i w słusznym kolorze :wink:

p.s. Czy Ty poprzednio jezdziłeś CelicąVI ??? 8)

Naprawdę świetne autko,gratuluje zakupu!!! Bardzo ładnie wyszedł panel środkowy,możesz napisać czym malowałeś?? :mrgreen: może swój też tak zrobie jak oczywiście pozwolisz :P

alfaholik-Bioły napisał:
Naprawdę świetne autko,gratuluje zakupu!!! Bardzo ładnie wyszedł panel środkowy,możesz napisać czym malowałeś?? :mrgreen: może swój też tak zrobie jak oczywiście pozwolisz :P

Brat kumpla pracuje w firmie która dystrybuje lakiery do plastików, jak jesteś zainteresowany to musiałbys przezemnie podać bo oficialnie nic nie robią ... ale jak trzeba to lakierują :D

Gratulacje - sliczna laleczke sobie sprawiles - no i te kapciuszki - jak na miare do niej pasuja :)

Amortyzatory
Powrót