ignacy
Użytkownik
- Auto
- Mito 135 MA TCT było, Giulietta 170 MA TCT_była, Stelvio 200KM, Ducato 3,0 160 AT był, Corsa 130
poproszę jeszcze raz o namiar do tego płynu który używasz i do człowieka o którym mowisz gdyz nie widze go.
kontynuując:
- dzis otrzymalem odpowiedz od continentala cyt.
Thank you for contacting us. We are sorry to hear that you have issues with your car. Please understand that it is not possible for us to analyze the situation from a distance. We have referred your inquiry directly to Alfa Romeo, who should be able to assist you further.
odpisalem ze moge im podstawic auto w dowolne miejsce w celu przeprowadzenia badania
- dziś otrzymalem telefon z Włoch gdyz zgłosiłem niewłaściwą diagnoze... wkoncu Pani przyjeła do wiadomości iż opis recallu ze stanów dot. zanieczyszczenia olejem mineralnym płynu hydraulicznego pasuje do tego co sie wydarzyło u mnie i domagam się sprawdzenia pod tym kontem układu hydraulicznego.
- serwis ignoruje moje informacje gdyz to bylo dawno temu i w stanach... wiec pytam czy to wyklucza zanieczyszczenie mojego układu?
czekam teraz na odpowiedz ze strony AR na zgłoszenie dot. zanieczyszczenia układu hydraulicznego
p.s
w następnym etapie będę atakował ludzi w stanach i oczekiwał odpowiedzi z ich strony na zapytanie ile z 307 aut miało awarię na drodze i jak to wyglądało
Wiem o jednym przypadku z forum amerykańskiego - przeczytałem akurat jak znalazłem txt o tych 307 sztukach ze złym płynem - kobieta opisała mniej wiecej to co Ci sie zdarzyło i spotkała sie nazwijmy to z niezrozumieniem i sugestią trollowania. Nie moge odnaleźć linka poszukam , jak znajde ścieźkę to podam.