Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jeśli chodzi o kontrolę trakcji to może jest podobnie jak w fiacie bravo, czyli działa podobno taka opcja: zaciągnij ręczny i przejedź się na tym trochę po około 30 sekundach wyłącza sie ESP (nie wiem czy nie reszta też ) ale tylko do następnego odpalenia:crazy_pilot:
No nic, myślałem, że jest jakiś bardziej cywilizowany sposób wyłączenia espA nie macie pomysłów co do tego start&stop? bo to ciekawa sprawa...
Skąd taka teoria ? Bo ja mam zapięte na okrągło pasy , żeby nie brzęczałymoze mama nie zapina pasów?? Przy nie zapietych SS nie zadziała
Skąd taka teoria ? Bo ja mam zapięte na okrągło pasy , żeby nie brzęczałya i tak S&S nie działa praktycznie w ogóle .
Działa jak naładuje auk. i to przez góra 30min.
Skąd taka teoria ? Bo ja mam zapięte na okrągło pasy , żeby nie brzęczałya i tak S&S nie działa praktycznie w ogóle .
Działa jak naładuje auk. i to przez góra 30min.
może tu się podłączę, bo pośrednio dotyczy to właśnie S&S,
otóż w chwilę po odpaleniu silnika za przy pomocy tego właśnie systemu z nawiewów wydobywa się przez chwilę taki dziwny zapach, nie jest to smród ale taki dośc specyficzny zapach, trochę jak wtedy gdy wyłączamy klimę, po chwili takie takie samo dziwne powietrze leci.
Tylko, że póki co nie miałem okazji nawet klimy użyć a sam samochód ma 3 tygodnie.
Czyżby podmienili mi filtr na jakiś stary? i to on powoduje ten dziwny zapach?
Filtr z węglem aktywnym + wilgoć która się wytraca przy wyłączaniu klimatyzacji przez system S&S = nieprzyjemny zapach. Miałem to samo tuż po odebraniu AR156 - po wyłączeniu i ponownym włączeniu klimatyzacji nieprzyjemny zapach. Pomaga wymiana filtra kabinowego - o dziwo o wiele lepiej sprawdza się zwykły filt papierowy bez warstwy wegla aktywnego