Marek156/159sw
Aktywny
- Auto
- Alfy Romeo MiTo; Alfa Romeo 159sw; Alfa Romeo Gulia Super
Schemat podbicia dźwięku.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W pierwszych wersjach była możliwość dołożenia efektów dźwiękowychNie mam pojęcia co to jest ten Sound Generator tym bardziej że piszą Not Used - może byli przygotowani na inny wariant zrobienia dźwięku silnika (tak jak piszesz), ale z niego zrezygnowali i włożyli jednak mikrofon? sam w swoich projektach sprzętu czasem robię drugą opcję, np jak nie ma czasu przetestować wcześniej czegoś nowego (a z reguły nie ma)
W pierwszych wersjach była możliwość dołożenia efektów dźwiękowychNie mam pojęcia co to jest ten Sound Generator tym bardziej że piszą Not Used - może byli przygotowani na inny wariant zrobienia dźwięku silnika (tak jak piszesz), ale z niego zrezygnowali i włożyli jednak mikrofon? sam w swoich projektach sprzętu czasem robię drugą opcję, np jak nie ma czasu przetestować wcześniej czegoś nowego (a z reguły nie ma)
W jakich pierwszych wersjach? Testowałem benzyny jak tylko się pojawiały w Polsce i nie było takich rzeczy.W pierwszych wersjach była możliwość dołożenia efektów dźwiękowych
ja na niego leję, mi nie przeszkadza. komuś podsyłałem schemat - z tego co pamiętamto idzie na jednen z głośników audio poprzez radio o ile pamiętam. wg eLearna w komorze silnika gdzieś po lewej stronie jest ten sensor, tak tego nie lubicie, szukajcie i usuńcie jak Wam przeszkadza - pisałem dużo jak do tego podejść potencjalnie.Dziesiec miesiecy pozniej.......dalej problem nie rozwiazany.(?) Jak pozbyc sie elektronicznego wzmocnienia glosu silnika?