Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Większość "pipczyków", które przypominają o nie wyłączonych światłach tak mają podłączony minus.PS. OGI27 jak podepniesz minusa ( jak napisałeś z ledów ) pod plus od postoi czy mijania to jedyne co osiągniesz to pożar pod maską

Myślę ,że efekt może nie powala ale alternator i wszystkie żarówki wewnątrz auta i na zewnątrz odpoczną....

Te foto jest -patrząc od kabiny z miejsca pasażera.Przewód z Leda puszczony do góry do wzmocnienia górnego i złapany ( jak i dalej ) na plastikowych opaskach do przewodów z wentylatorów....
Tu widzisz mój pancerny kabel lecący dalej pod wzmocnieniem na strone kierowcy .....gdzie jest zmostkowany z przewodami drugiego Leda...
Sam zakladam okragle ledy w miejsce przeciwmgielnych(bo ich tam nie mam), tylko nie wiem jak to teraz podlaczyc. To co pisał ogi27 wydaje mi sie bez sensu. Mam wlaczac swiatla postojowe zeby wlaczyc ledy? A przy okazji podswietlenie tablicy, i calego tylu. Czy ja czegos tutaj nie rozumiem? W tych ledach nie mam tez automatu, wiec jakos innaczej musze to zrobic zeby ledy swiecily po uruchomieniu silnika a po wlaczeniu swiatel mijania wylaczaly sie ledy.
Powiem ci ,że od zoli ma byc 25 cm a od siebie 60cm . To drugie napewnoa pierwsze chyba też ( nie mierzyłem od ziemi ale 25 cm będzie ) Pozatym zobacz ile nowych aut ma w takich miejscach dzienne- Octavia , Merc , itd.( też nisko w zderzaku ) . Pozatym jeszcze żadnych nieprzyjemnosci z Policją nie miałem . Ledy są już na tyle oklepaną sprawą ,że Policemani nie zwracają już na to uwagi...Ja montowałem tam gdzie jako tako to wygląda i tak ,żeby nie zepsuć wizerunku auta jak to ma miejsce po założeniu płaskich ledów do Alfy

A niech se są...kiedyś może się przydadzą jeszczeMoim zdaniem idealnie. Nie wiem tylko co zrobić z wiązką i wyłącznikiem od halogenów![]()