[155] Suzumushi's Garage

tak :)
widzialem podkladki, ale bardzij bylem zaaferowany wąskością drogi :)

tak :)
widzialem podkladki, ale bardzij bylem zaaferowany wąskością drogi :)
Na żywo robi piorunujące wrażenie,odrazu widać że to nie jest zwykła Gulia. Ja też nie wiedziałem na co patrzeć,taka niespodzianka. Mam pytanie czy ten kolor zarezerwowany jest tylko dla QV?jest niesamowity. Pozdrawiam

Cudna, jak pozostałe!!!

[MENTION=25836]Suzumushi[/MENTION] [MENTION=46]marekm[/MENTION] mogę wstawić fotki na FB na stronie DBW ?? W celu podkręcenia zainteresowania ITD ???

[MENTION=6679]Teddy84[/MENTION] ja nie mam z tym problemu.

Ostatnia edycja:
Czy w niedzielę wieczorem jechałeś Rybiwy w stronę obwodnicy?

[MENTION=25836]Suzumushi[/MENTION] No i już nie jesteś sam :) mamy dwie Q w stawce j jedno 4C zapowiada się MOCNO :)

Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka

Dajcie Pany więcej info o ITD bo strona z linku pod filmem nie działa a wygląda to smacznie :)

Edit - już znalazłem, sorry za OT

Ostatnia edycja:
Gratuluję charakternego auta:).

Daj znać, jak będziesz krążył nad Krakowem - wyjdę na taras i również będę podziwiał:).

Z rozpędu przeczytałem cały wątek.
Bogaty garaż, robi wrażenie, chociaż nie moja filozofia:).

jak hałasowałem to sorry, ale musisz zrozumiec... kazdy znajomy chcial się "przjechac" :D

w

Nie,nie.Nic z tych z tych rzeczy ,że hałas mi przeszkadzał. Po prostu stałem na światłach w przeciwnym kierunku i kiedy dynamicznie ruszyłeś spod świateł to Cię zauważyłem

No nie powiem, jest frajdo generatorem caly czas
ponad miesiac motocykla nie dotknalem (choc to akurat tez wina kolana)
coraz lepiej sie dogadujemy ze soba z żulią ;)

niemniej jednak trzeba bedzie sie w koncu przeprosic z Q4 i Gta i chociaz na chwile wyprowadzic je z garażu

pozdr
w

Ja ciągle czekam na więcej fot tego doborowego towarzystwa.

Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót