S
szewi
Guest
Nice garage
gratuluje.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Wrzuciłbyś jakiegoś onboarda
Przecież jak auto jedzie to chyba kazdy wie
co byś chciał zobaczyć tak żeby to mieściło się w ryzach dozwolonych przepisów drogowych ?![]()
wiesz jak skończył frog.... :d
Bimsky, a tak w ogóle to jak to brzmi z zewnątrz ? bo nie miałem jeszcze okazji posłuchać w roli obserwatora
a zalezy mi na tym żeby to był totalny "sleeper" ;-)
w
co byś chciał zobaczyć tak żeby to mieściło się w ryzach dozwolonych przepisów drogowych ?
Zawsze możesz wyjechać w nocy na autostradę i nagrać przyspieszenie bo to pewnie by ciekawiło sporo osób. No i musisz pamiętać by w opisie zawrzeć "niemiecka autostrada".
Ot chociażby propozycja drift-era zadowoli tutejsze grono ale wierzę, że jak będziesz przepalał autko to pokażesz nam możliwości autka[emoji3] chociaż taki mały smaczek[emoji3] (np. przyspieszenie, elastyczność, fajnie jakbyś przy tym zarejestrował jak "gada" )Zawsze możesz wyjechać w nocy na autostradę i nagrać przyspieszenie bo to pewnie by ciekawiło sporo osób. No i musisz pamiętać by w opisie zawrzeć "niemiecka autostrada".
szkoda, że takich wątków mamy może 1 na kilkadziesiąt? Kilkaset?
Czadowe, planujesz wybrać się na classicauto cup?
Myślę, że jak byś na 1 troszkę dłużej przytrzymał to by lepiej poszedł ale i tak jest piękniei ten dźwięk turbo.
Daje radę, trzeba uważać przy wyprzedzaniudzięki za filmiki!
Pieknie przyspiesza ,tak z ciekawosci jaki olej jest zalany w tym silniku?
schodzi ponizej 6sek do setki, założyć lepsze laczki i 5 sekund pęknie