Czołem. Zwracam się z do Was z prośbą o opinię, bo mam wątpliwość co do uszczelki i sposobu jej zamontowania - dotyczy przednich drzwi pasażera (Stelvio MY20). W wyniku przetarcia i "wgniotki" w drzwiach, zostały one wymienione na nowe (szkoda likwidowana z OC sprawcy przez ADF Wrocław). W trakcie odbioru auta otrzymałem kopię faktury wraz ze specyfikacją części, które zostały użyte podczas naprawy - widnieje tam m.in. przedmiotowa uszczelka (nr katalogowy 6000627084).
W zeszłym tygodniu po umyciu auta (pierwsze mycie od czasu zdarzenia), zwróciłem uwagę, że założona "nowa" uszczelka nie jest osadzona w całości tylko w dolnej części drzwi jest przerwana/przecięta. Czy tak powinno być ? (poniżej zdjęcie).
W drzwiach od strony kierowcy, uszczelka na całej długości nie ma żadnej "przerwy/rozcięcia" i jest osadzona w całości.
Zastanawiam się czy powinienem reklamować taki sposób zamontowania uszczelki - jestem 1 mc po odbiorze auta.
Co o tym sądzicie ?
W zeszłym tygodniu po umyciu auta (pierwsze mycie od czasu zdarzenia), zwróciłem uwagę, że założona "nowa" uszczelka nie jest osadzona w całości tylko w dolnej części drzwi jest przerwana/przecięta. Czy tak powinno być ? (poniżej zdjęcie).
W drzwiach od strony kierowcy, uszczelka na całej długości nie ma żadnej "przerwy/rozcięcia" i jest osadzona w całości.
Zastanawiam się czy powinienem reklamować taki sposób zamontowania uszczelki - jestem 1 mc po odbiorze auta.
Co o tym sądzicie ?