Dareek
Aktywny
Z pozycji menu infotainment, nie
To statyczne doświetlanie, o ile mi wiadomo nie występowało to rozwiązanie w Stelvio, jedynie w Giulii, ale to dwie różne rzeczy
tak występuje w Giulii w wersji z 25W lampami i 35W lampami bez AFS
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Z pozycji menu infotainment, nie
To statyczne doświetlanie, o ile mi wiadomo nie występowało to rozwiązanie w Stelvio, jedynie w Giulii, ale to dwie różne rzeczy
roblem rozwiązany
No i dobrze, że pojechałeś i sprawa się wyjaśniła. Trochę dziwi fakt, że nie zgłaszał żadnego nieprawidłowego działania AFS, ale może dlatego, że nie traktował tego jako usterki bo nie było to zakodowane? Nie wiem

Byłbym wdzięczny, bo zobaczyłbym różnice. I być może byłby argument dla ASO.Postaram się w wolnej chwili nagrać filmik na poprzednio nagranej trasie, aby było można zobaczyć różnicę.
Byłbym wdzięczny, bo zobaczyłbym różnice. I być może byłby argument dla ASO.
to najprościej - nagraj telefonem ekran komputera
Wow, to jakieś nowe standardy ASO w AR, czy tylko Auto Fus Białystok tak robi z tymi filmikami?
Nie wiem, jak jest w innych serwisach Alfy, ale przyznam - film to fajny dodatek ( oczywiście póki auto nie ma zbyt wiele do wymiany, bo inaczej to może być horror kategorii B ). Auto Fus Białystok to dealer / serwis Alfy, Jeepa i BWM ( kolejność całkowicie przypadkowa, nie należy jej kojarzyć z moimi preferencjami). Siedziba robi wrażenie, funkcjonuje jak widać też na wysokim poziomie. Podczas wymiany spryskiwacza dwa tyg. wcześniej dostałem auto zastępcze Jeepa Compasa ( trochę grat był, ale raczej auta zastępcze nie są szanowane przez użytkowników, więc przy 75000 km przebiegu błagał co chwilę o litość ). Tym razem też auto było przygotowane, ale z racji krótkiej naprawy nie robiłem zamieszania i sobie pospałem na kanapach.
Tutaj ani kawy ani wody ani nic.
To ja wrzuciłem to zdjęcie i temat draże tego skręcania świateł też nie widzę i do ASO będę dzwonił, także spokojnie ludzie myślą tym bardziej że wiem jak to powinno świecićmnie już nic nie zdziwi - na grupie FB AR STelvio Giulia gościu wrzucił foto widoku światłe które max 10 m przed autem świecą - wszyscy klepali że świecą oki- nie wiem zaczynam się bać - albo po drogach jeżdżą idioci albo niewidomi.
Pokaż załącznik 280739
mam wrażenie iż na ulicach coraz więcej jest użytkowników którzy zachowują się jakby jakieś zwarcie mieli pod kopułą- póki jedzie nie ma problem u dopieeero może jak koło odpadnie to się tematem zajmie- dramat!