epsonix
Quadrifoglio Verde
- Auto
- Ghibli'20 GS, Giulia'18 Q4, Tonale'23 MHEV, Spider'99 V6
produkcja gdzies od maj/cze 2018 maja juz ustawienie w menu, a jak starszy to tak jak u mnie moze sie uda:odjazd fotela bez możliwości wyłączenia,
http://www.forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio/162082-odjezdzanie_fotela_po_wylaczeniu_stacyjki.html#post2149825
jesli masz "dostep bezkluczykowy", to mysle ze retrofit to banalna sprawa. schematy sa, pisalem w podwieszonym watku jak znalezc. w proxi chyba nie ma na to ustawienia, duza szansa ze zadziala od razu. mysle tez o zrobieniu swojego otwierania noga (do Giulii), jeszcze nie wiem czy w oparciu o grat ze stelvio czy cos ogolnego z rynku. jak cos bede mial to bede informowal - mocno mysle (W miare wolnego czasu), nad wprowadzeniem oferty ilustam akcesoriow do Giulii/Stelvio ktore poprawia te auta, wpinanych w ori wiazki itp. bede pisal na forum w odpowiednich watkach, duzo czasu schodzi na przygotowanie produkcji zeby to byl produkt jakosciowy (jak na to co da sie osiagnac przy ilosciach liczonych w dziesiatkach/setkach) a nie amatorka.Brakuje mi chyba tylko sensora pod zderzakiem do otwierania nogą klapy. @epsonix może coś zaradzisz...?