• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Stelvio lifting

No i pięknie, dobrze że to nie z pomiętej serwetki :)

Z innych ciekawych rzeczy widać nowy kod Quattroporte, o którym póki co jest cicho.

Z innych ciekawych rzeczy widać nowy kod Quattroporte, o którym póki co jest cicho.

Kto wie, moim zdaniem kwestię liftingu zwiększa fakt, że zamówiłem auto, tak mam, że jak coś kupię to zaraz wychodzi coś nowego, a jak mam termin urlopu to akurat jest wujowa pogoda, zatem może być;)

a czy jakiekolwiek terminy kiedyś w AR czy grupie FCA były? no juz miała być oficjalna premiera Tonale- gdzie jest? teraz wymówka COVID.:cool:

a czy jakiekolwiek terminy kiedyś w AR czy grupie FCA były? no juz miała być oficjalna premiera Tonale- gdzie jest? teraz wymówka COVID.:cool:

Były i się przesuwały, na Giulię czekałem chyba ze trzy lata w sumie ;)

Maserati Grecale zostało właśnie oficjalnie przesunięte z 16 listopada na wiosnę 2022.

Ja mam na myśli bardziej to, że włosi oficjalnie mówią że muszą się ogarnąć organizacyjnie w nowych warunkach większej grupy kapitałowej. I że terminy nie są priorytetem, co oznacza, że będą się zapewne mocno przesuwały. Reasumując: nie oczekujmy liftingu Giulii i Stelvio zbyt szybko.

Amortyzatory
Powrót