Srebrna Niunia 156

• Autor wątku Autor wątku mrutyś
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Kolego jak nie widziałeś to się nie wypowiadaj.. A swoje głupie docinki zachowaj dla siebie.. Ja widziałem i mam duży szacunek dla Marcina za wkład i kasę jaką włoży w to autko bo wygląda pięknie.. A że jest to model JTD to każdego indywidualna sprawa i nikt nie powinien tego potępiać.. Sam mam JTD i jestem zadowolony a Tobie jak się nie podoba to sorry możesz się przenieść na forum Lancii i tam uskuteczniać swoją gadkę.. Tu nikt nie będzie płakał za Tobą...

Ostatnia edycja:
to ja tez cos wrzucę dla oka sasasa wspólna sesyja
to były czasy Adamie :D ale idzie nowy sezon więc coś się wymyśli i w tym :)
pozdro

czarny to on jest, od sadzy z komina
lepiej mieć czarny dyfer z komina niż czarno pod czaszką z bliżej nieokreślonego powodu :)
dla jasności dyfuzor jest na środku a komin z lewej :) więc masz blade pojęcie jak widać :)

masz byś mógł się nacieszyć widokiem znaczkiem GTA, czarnym dyfuzorem i kominem Ultera od silnika do końca :)

Nie rozumiem czemu tak strasznie odbierana jest krytyka auta - niczym atak na Was samych.
to co hyenaHF uważa na temat mojego samochodu mam gdzieś :) mi jedynie chodziło o jego obraźliwą wypowiedź mod moim adresem a nie pod adresem mojego samochodu ;)

bo prawdziwym trolem jest właściciel tego samochodu

Ostatnia edycja:
Hyenka wpadnij na zlocik w sobotę to ci kolega obstryka twoje autko, może jakiś filmik w rodzaju ale urwałłłł w lancii znaczek też się uda nakręcić tzn. już dzisiaj wpadaj bo już sobota

wind dzieci neo mają to do siebie że są mocne ale tylko zza monitora :) tak że wątpię byśmy się w realu spotkali z nim :)

Jak się auto miewa? Jednak jej nie sprzedałeś? Z tego co pamiętam widziałem ją zimą w Krakowie to specjalnego wrażenia nie robiła bo chyba na stalówkach i cała jakaś taka brudna. Umyta na zdjęciach wygląda super.

no zima to zima, może akurat była brudna ale to rzadki widok nawet w zimie ;)
a co do sprzedaży to nie wystawiłem jej nigdzie poza forum więc nawet nie liczyłem na sprzedaż :)

a więc przyszedł czas zmian, a jak zmian to i pożegnań... służyła dzielnie ale jej czas się skończył. Poniżej kilka zdjęć

010.jpg

009.jpg

008.jpg

007.jpg

006.jpg

005.jpg

004.jpg

003.jpg

002.jpg

001.jpg

jak by ktoś chciał żyletki w czerwonym kolorze to można się zapisywać.
Mimo tego, że wygląda jak bym się otarł o barierkę z prawej strony to tak nie było.

Ostatnia edycja:
[*]
Poza majtkami do prania jest cały i zdrowy :)

---------- Post added at 18:56 ---------- Previous post was at 18:55 ----------

Miało iść na zdjęcie miesiąca - i co? To pierwsze by się nadawało :)

Ostatnia edycja:
Nawet te foty poPSułeś :D

Amortyzatory
Powrót