Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
moc - dramat, glosniki - dramat
Nom gdyby nie to to moja już by szukała właściciela nowego. Niestety taka smutna prawda. Niektórzy bronią za wszelką cenę i mówią, że się człowiek czepia ale trzeba mieć oczy otwarte i widzieć, że to niedopracowany samochód na tle konkurencji. Nawet radio za 6k nie daje radyGiulia wynagradza innymi aspektami z jazdy i mozna przymknac oko
mam podobne odczucia HK- moc - dramat, glosniki - dramat zaluje doplaty za to "cos" ale Giulia wynagradza innymi aspektami z jazdy i mozna przymknac oko ..;-)
to pomyśl co ja czuje ze standardem ;(
Panowie, nie jezdzilista Foresterem
W 156 standardowe audio jest tak tragiczne, że trudno uwierzyć że w 2018 r. w aucie za 150k zł może być gorzej.Foresterem akurat najmniej ale Outbackiem i Legacy i wciąż jest lepiej jak standard w Giulii. W KAŻDEJ innej Alfie jaką miałem (147, 156, 159) był lepszy standard. Jedyne co mi przychodzi do głowy do porównania to moja Panda ale tam były głośniki z kartonu od papieru toaletowego i nie aspirowała do premium![]()
Wziąć do Alfy podstawowe Audio i dać zrobić customowe
Zwalił i to po całości. Np. Głośnik w półce z tyłu jest totalnie nieosłonięty od strony bagażnika. Wkładam tam dość wysoki wózek z metalową ramą i tylko czekam aż coś się zaczepi. Srsly nie dało się tam zrobić kawałka plastiku?HK zwalił robotę
Harman zawalił ostatnio kilka robót - między innymi do nowej klasy G i S. A co do osłony głośnika - pewno Fiatowi było szkoda tych dodatkowych kosztów. Ale robią tak wszyscy - jakbyś widział jak BMW kombinuje przy Audio...
oa to ciekawe, bo w tych autach jako opcja jest nagłośnienie Burmester...
Nie rozumiem hejtu na HK, jeździłem wcześniej volvo v60, xc60 i sprzęt audio w Giulii jest o niebo lepszy, ceny samochodow porównywalne. Jest przestrzeń dźwięku, jest czystość, jest separacja tonow, przy dobrze nagranym audio (FLAC) masz bass idealny, nie nachalny, dresiarski, tylko głęboki i nie zabijający innych wrażeń.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jak każdy, heheWydaje mi się, że jako słuchacz jestem z tych którzy słyszą trochę więcej niż mniej.
Chodziło mi o to że samodzielnie kwalifikuję się do grupy wyższej niż pierwszą o której pisał prezes..[emoji6]Jak każdy, hehe![]()
Nie rozumiem hejtu na HK, jeździłem wcześniej volvo v60, xc60 i sprzęt audio w Giulii jest o niebo lepszy, ceny samochodow porównywalne. Jest przestrzeń dźwięku, jest czystość, jest separacja tonow, przy dobrze nagranym audio (FLAC) masz bass idealny, nie nachalny, dresiarski, tylko głęboki i nie zabijający innych wrażeń.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk