Kolpak
Użytkownik
ja tylko tak sprowadzałem- dostaję FV z kpl dokumentów.
Ja właśnie też ale teraz gdy rozmawiałem z kilkoma pośrednikami, to wszyscy praktykują sprowadzanie już na końcowego właściciela.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
ja tylko tak sprowadzałem- dostaję FV z kpl dokumentów.
Ja właśnie też ale teraz gdy rozmawiałem z kilkoma pośrednikami, to wszyscy praktykują sprowadzanie już na końcowego właściciela.
ale tutaj masz wszystko legalnie umowę, mozesz sprawdzic firme czy jest zarejestrowana, gdzie niby ma byc wał?
Jakie firmy polecacie w ściągnięciu autka z USA? Jakieś porady, opinie?
Nie spodziewam się różnic usa vs kanada.Julka 2018 z Kanady rozładowana, przeczytane wszystkie strony, niezła skarbnica wiedzy tutaj.
Jakieś różnice w wersji US a Kanadyjskiej? Poszukuje tylnego zderzaka do wersji TI na Allegro widzę drożyznę (a może i nie?)
Nie spodziewam się różnic usa vs kanada.
Za zderzak trzeba dać ok 2500-3000 PLN kompletny z wiązką i radarami, takie ceny ....
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
Pokaż załącznik 270316
Wyglada to tak, coś tam może ocalało ale ile to się okaże. A jak kosztowo wychodzi walka ze zmiana świateł tylnich, lepiej kupić nowe czy przerabiać?
Nie wygląda źle....
Odnośnie lamp to ja bym na Twoim miejscu przerabiał bo mają ładniejszy odcień, są bardziej krwisto czerwone.![]()
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka