• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Sprawdzenie VIN

Witam. Jak to zrozumiec, że po wpisaniu w eper nr vin wyskakują trzy modele z takim samym numerem engine, vehicle, a innymi mocami silnika ?

Jak by szło sprawdzić też mój nr VIN ZAR93700003304895, głównie chodzi mi o wyposażenie, ale inne rzeczy też bym się chciał dowiedzieć,
z góry dzieki:)

a da radę sprawdzic' {bez}wypadkowośc' auta? bo w sumie chciałbym poznac' choc'by "gorszą" przeszłośc' Blejdki
sory za c'.

Jak już leci tak masowo to i ja się podepnę ZAR93700003259703 z góry wielkie dzięki :)

Alfa jest z Włoch wiec oblukałem to pierwsze ale nic oprócz roku produkcji tam nie było

Koledzy proszę o sprawdzenie tej alfy o numerze vin
ZAR93700003061503

Ostatnia edycja:
W jaki sposób mam sprawdzić po numerze vin auto, które chcę kupić? jest jakiś program komputerowy? Link, gdzie wklejam numer u mi wszystko pokazuje? Ktoś coś podpowie?

Prosilbym o sprawdzenie wersji mojej 147 po VIN:

ZAR93700003254095

Jesli mozna to prosilbym to wyslac na PW.
Dzieki wielkie ;)

Ja też był bym bardzo wdzięczny za rozkodowanie mojego VINu. ZAR93700005106607:)

to i ja poproszę: ZAR93700003285830 dzięki z góry!!!

Panowie, mogę mieć prośbę o sprawdzenie: ZAR939000007246288
Chodzi mi o wersję silnika (120 czy 150 KM). Czwarte "0" to może być *

Z góry dzięki :)

Witam
proszę o sprawdzenie po vin - e co to za autko ponieważ mam zamiar kupić i wole się czegoś dowiedzieć przed kupnem
ZAR93900007144376
z góry dziękuję i pozdrawiam
Berdo - Klub Alfa Romeo Pomorze

153.jpg

Panowie, z podobną prośbą, chodzi o historię auta: ZAR93900007237912
Jutro jadę oglądać, wiem że w 2010 (ale nie znam daty) miała 90 tys. przebiegu, dziś ma 148 tys. - może być trochę mało, może w historii są późniejsze wpisy? <:)

Amortyzatory
Powrót