• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spoty na Opolszczyźnie

Jeszcze troszkę czasu zostało na zastanowienie, więc poczekajmy. Najlepiej - gokarty dla chętnych (kto chce jeździ, inni patrzą) a później część stołowa.
Geordie można gokarty przenieść na inny termin lub zrobić osobną ustawke dla tych co chcą się karnąć np następny weekend, a tym razem może zrobić jakiś nalot na pizzerie? lub najpierw szybka runda na gokartach i potem do pizzerii tzw 2in1 :D

Jak pisałem wcześniej (albo i nie), gokarty mogą być ale przyjadę postać i popatrzeć (nie przeszkadza mi to). W końcu na spoty przyjeżdża się po to by się spotkać i pogadać... Wszyscy na raz pewnie jeździć nie będą a jeśli nawet to mogę postrzelać parę zdjęć ;) Po gokartach jakiś placek też nie był by złym pomysłem.

Witam też jestem zainteresowany kartami a potem jakąś jadłodalnią
Tylko napiszcie jak się dogadacie dokładnie kiedy i o której i dokładny adres
Pozdrawiam

1. slawko 16.03; 24.03; 30.03 (moje terminy)
2. Geordie: 23.03; 24.03. ewentualnie 16.03
3. Edi mi pasuje kazdy termin po godz.20.00
4. don_majkel 23/24-03 godz 20
5.rafalo pasuje każdy termin

6.ROBSON-OKR dostosuje się do Waszych terminów po godz.17-00.

6.ROBSON-OKR dostosuje się do Waszych terminów po godz.17-00.

kilka osób sie uzbierało które chciałyby pojeżdzić mozna zrobic tak jak pisali wyzej i pojechać na karty a potem ewentualnie przeniesc sie gdzieś indziej

a co do terminu to chyba wychodzi na 24.03 godz. 20.30-21.00 ???

To co mamy ustalony 24.03 godz. 20:30 ? Jeszcze tylko miejsce spotkania, umawiamy się na Kępskiej pod kartami czy gdzieś indziej i na Kępską jedziemy razem?

Tak obserwuję rozwijający się temat spotkania i jak mi się uda to też przyjadę

20:15 pod Media. Będę, byle inni się nie spóźnili ;P

:-) tak wiem o kim mówisz...

idę na 18:00 na mecz, więc od ok. 20:00 jestem wolny. Zatem o 20:15 pod MM (proponuję miejsce od strony ulicy Sosnkowskiego, bliżej Statoil)

ja niestety nie dam rady przyjechać pod MM więc bede około 20.30 na kartach

ja też nie dam rady pod MM , będę po 20 30 na Kępskiej

Tak więc do jutra. 20:15 pod MediaMarkt, 20:30 gokarty. Zapraszamy!

Jak dla mnie i syna to zajefajna jazda była!!!! Mam nadzieje że innym też się podobało. Poniżej link do kilku fotek które się nadają do oglądania bez jakiejkolwiek ingerencji.
Resztę zdjęć jak mi się uda coś z nich wydobyć to powrzucam później.

Ps. Mam nadzieję że w drodze powrotnej już wszyscy spokojnie jechali :-).

https://picasaweb.google.com/113693...authkey=Gv1sRgCPLl-LCL3_e24gE&feat=directlink

Amortyzatory
Powrót