Spoty na Opolszczyźnie

Zeby zarezerwować tor to musi być naprawdę liczna ekipa bo to nie jest tania zabawa. W sumie to przcież można bez rezerwacji toru sobie pojeździć, takie sobie małe ściganko :-).

Nie wiem w sumie czy to miejsce na ten temat, ale chciałbym wiedzieć kto z naszej okolicy jest zainteresowany wyjazdem na zlot, spot u zaprzyjaźnionych kolegów z czech
w dniach 13.04-15.04. br. Mam namiar na noclegi w Zlotyh Horah 250 pln za domek na około 10 osób (3 pokoje 1x 2 osobowy, 2x4 osobowe). Gdybyśmy się w miarę szybko zorganizowali to może byłaby szansa na zorganizowanie sobie chociaż 1 noclegu np. z soboty na niedziele. Wiem że to jeszcze dużo czasu ale potem może byc problem
z noclegiem dla większej grupy w 1 miejscu.
Co z wyjazdem do Czech i rezerwacją domków.Jestem chętny na wyjazd+1osoba.

---------- Post added at 15:44 ---------- Previous post was at 15:42 ----------

Zeby zarezerwować tor to musi być naprawdę liczna ekipa bo to nie jest tania zabawa. W sumie to przcież można bez rezerwacji toru sobie pojeździć, takie sobie małe ściganko :-).
Również możesz mnie dopisać:)
Co do terminu postaram się dostosować.

Jak wcześniej pisałem też się piszę na kartingi, jednak wszystko bedzie zależało od godziny rozpoczęcia. Niestety praca praca praca i to do godziny 20.00 więc jeśli będzie wcześniej to może być problem, chyba że będę miał wolne. Myślę ze ostatni spot miał taką frekwencję dzięki temu że był o 21.00.
Ale trzeba pamiętać ze tor jest otwarty do 23.00

Sądzę, że nie będzie problemu aby się spotkać tak od 20:00. Ważne, aby pasowało jak największej ilości osób. Więc wstępnie 23 marzec, piątek, godz. 20.00 na Kępskiej. Dowiem się, czy przypadkiem nie ma tam jakiejś rezerwacji. Na miejscu można coś zjeść.

Proponuję, aby każdy dopisywał się do listy chętnych, będzie łatwiej wszystko ogarnąć.

1. Geordie

Zróbmy tak jak ostatnio listę z ewentualnym terminem i godziną, tak jak każdemu pasuje. Edi mi też z wiadomych względów nie każdy termin pasuje. W najgorszym wypadku można się ustawić na godz. 20:30 -21:00 to będziemy mieli i tak sporo czasu na jazdy. Nie ma chyba wśród nas profesjonalistów więc podejrzewam że i tak nie każdy dużo wytrzyma w gokarcie.
Robson-okr co do tego wyjazdu do czech to nikt poza tobą nie wyraził jeszcze żadnego zainteresowania więc jeszcze nic nie załatwiałem. Będę dzwonił jak zbierzemy te min. 10 osób.
1. slawko 16.03; 24.03; 30.03 (moje terminy)

2. Geordie: 23.03; 24.03. ewentualnie 16.03

3. Edi mi pasuje kazdy termin po godz.20.00

---------- Post added at 23:22 ---------- Previous post was at 23:21 ----------

moge zabrac jeszcze kumpla do jazdy żeby było nas więcej

Na gokart'ach chyba mnie nie będzie ale na Gionardi do Czech w dwie Gtv'ki polecimy i możliwe, że z noclegiem :cool:

3. Edi mi pasuje kazdy termin po godz.20.00
4. don_majkel 23/24-03 godz 20

raz się karne bo tak jak Pietia wydatki mam w tym miesiącu

Widzę ze sprawa nie jest zbyt rozwojowa

Słuchajcie, jak temat jest trudny do ogarnięcia, to spotkajmy się tradycyjnie. Może być znów Szara Willa, może być Bida, albo gdzieś w Rynku (wcześniej info żeby zarezerwować jakiś większy stolik). Też będzie przyjemnie.
Czekam na komantarze. Czas jeszcze jest.

No nie wiem ja się dopasuje do większości ale szczerze mówiąc nie jestem za siedzeniem przy stole.

Ja jestem za jakaś jadłodajnią ;D
Oj Pietia Pietia Tobie to tylko żarcie w głowie :)

---------- Post added at 07:47 ---------- Previous post was at 07:46 ----------

szczerze mówiąc nie jestem za siedzeniem przy stole.
To Ty postoisz ewentualnie :P
A tak poważnie to może ktos ma dojścia do jakiejś sali, może jakis meczyk byśmy rozegrali rekreacyjnie?

ja się dostosuje, mogą być gokarty może być piłka a co do gastro to może zrobimy kiedyś wycieczkę do Brzegu tam gdzie Geslerowa robiła rewolucje :D do restauracji Kapitan Kuk :D

Qrde coś faktycznie ciężko tym razem z tematem spotkania. Przecież na karty można iść tylko na 1 rundkę, nie ma przymusu rezerwować całego toru. Później można sobie posiedzieć przy bezalkoholowym i pogadać.

Jeszcze troszkę czasu zostało na zastanowienie, więc poczekajmy. Najlepiej - gokarty dla chętnych (kto chce jeździ, inni patrzą) a później część stołowa.

Amortyzatory
Powrót