• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spoty na Opolszczyźnie

Ja również bardzo dziękuję za fantastyczne spotkanie. Świetna zabawa. Następne koniecznie przy grillu i dłuższe :D

Ja też się przyłącze co do świetnej zabawy i dzięki wszystkim za mile spędzony czas.

Sławko - ale wszystkich zdjęć nie musiałeś wrzucać :) jak ja wyglądam !!!

dzięki wszystkim za spota, fajna zabawa była. Do następnego...

mówisz i masz :D

Kolaś proszę zorganizować jakiś spocik przy kiełbasce !! biegusiem.... !!

Mówicie i macie.Zatem w sobotę 31 marca o godz 17 zaczynamy sezon grillowo-ogniskowy na działce<adres dobrze znany> :).Zapewniamy ognisko oraz grill i worek brykietu,trochę miejsc siedzących nie duży stolik i 3 kijki do kiełbasek,świeże powietrze oraz możliwość szybkiego spalenia kalorii-będzie możliwość skopania kawałka działki :D.Więcej brykietu trzeba by przywiezc,jak ktoś ma krzesełka turystyczne oraz może jakiś stolik by się wszyscy zmieścili i najważniejsze jeszcze ze dwa grille jak będzie więcej chętnych bo nasz jeden nie obskoczy dużej ilości a czekać nie warto:) Najważniejsze jedzonko oraz picie przywozicie ze sobą :D

Też dzięki za spotkanie i wstępnie piszemy się na grilla.Pozdrawiam

ul.Ogrodowa na przeciwko bramy wjazdowej do WiK Opole

Ale qwa pogodę okropną zapowiadają hmmm :(:(

Można zorganizować coś na mieście, np. w Warce (dobre piwo). Sobota będzie mi pasowała, bo czwartek i piątek mnie nie ma

Może w sobotę nie będzie tak zle miejmy nadzieję.

Będzie ognisko i bezalkoholowe to się towarzystwo rozgrzeje :-). Ważne żeby nie padało i nie wiało.

Lepiej jej nie przywoz bo u Was ma śnieg sypać :D

Amortyzatory
Powrót