• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spoty Koszalin

Ja chetnie się podłącze na jakiegoś spocika, wrócilem spowrotem do alfy to jak cos czekam na znak sygnał.

Na razie chyba temat znowu umiera...

To trzeba zebrac i rozkrecic ekipe.
Pare spotow zorganizowalem w Swojej karierze wiec moze zalozymy temat i ogarniemy cos wiekszego i porzadnego. Powiem tak stanie pod marketem mnie nie kreci ani na cpn rowniez.

Ostatnia edycja:
A co proponujesz ??:) Jakie masz pomysły na spotkanie ?

W okolicach koszalina jest kilka fajnych miejsc gdzie mozna zrobic grilla, posiedziec nad jeziorkiem i pogafac o alfach i nie tylko. Moge zorganizowac spotkanie z chlopakami forum vw passata czy paintball lub spotkanie na lotnisku w Wilczych Laskach pod szczecinkiem. Pomysly mam tylko w 2czy 3 auta to nie ma sensu. Mialem passata 4 lata i jestem to teraz na forum i zawsze organizowane byly spoty z czyms w tle a na spotkanie pod marketem to dla mlodych wilkow zostawiam.

No właśnie i w 3 - 4 samochody to nie wiem czy uda się coś wykminić, na razie mało jest chętnych aby cokolwiek zorganizować, nawet wypad na kawę.

Panowie jak byście coś wymyślili fajnego to zarzućcie temat na "alfaholicy słupsk" myślę że i od nas by się z 3 autka zjawiły...
Może to i fajny pomysł takie spotkanko... :D
Chyba że wolicie do nas wpaść...

Ja mogę do WAs bo u nas trochę kiepsko idzie aby się zebrać i zmówić :) ja na chwilę obecną jadę do Czarnej Wody na kajaki z AlfaPomorze, może też ruszycie co ?

To może jakiś weekendzik w ustce?
Noclegi tanie jakiś grill czy coś...
No nie wiem jak chcecie...

Piket- narazie daj znać czy chcecie jechać do Czarnej Wody na kajaki :) a możemy umówić się na zakończenie wakacji w Ustce np w ostatni weekend wakacji na jaką rybę - kobiety się weźmie ze sobą :) aby kulturalnie i miło było :)

Na kajaki z chęcią bym się wybrał ale niestety narzeczona od jutra zaczyna nową prace i głupio by było gdyby już za dwa tygodnie musiała brać wolne...
Tak więc nie damy rady ale za rok na pewno się wybierzemy... :D
Tak jak mówisz na zakończenie wakacji można coś pomyśleć nad jakimś fajnym wypadzikiem...

No szkoda, wiadomo praca jest ważniejsza :) No to myślmy co na koniec wakacji organizujemy ?

No ja bym proponował albo od 23 do 25 sierpnia albo od 30 sierpnia do 1 września...
Proponuje Ustkę ponieważ znam osobę która wynajęła by nam pokoje za jakieś 30 zł...
Chyba że proponujecie inne daty i miejsca to jestem otwarty na propozycje...
Chyba że tylko na jedną noc mi to obojętnie...

Najpierw to spotkajmy sie na pare godzin zeby cos zaczelo sie dziac a nie odrazu wyjazd na kajaki. Problem jest ze spotkaniem na godzine bo brak chetnych.

No i koniec wakacji idzie, były plany na jakiś spot, ale chętnych nie ma i raczej chyba nie będzie, bo nikt się nie kwapi, nie chce się spotkać. No trudno, trzeba jeździć poza miasto na zloty.

Amortyzatory
Powrót