Spoty Koszalin

pewnie zapraszamy, spoty najczęściej odbywają się w piątki o 21 w atrium:)

Witam po długiej przerwie od alfy znów posiadam bellę ale troszkę do porobienia zostało
Czy w ten piątek -10.08.2012 ktoś będzie i o której i gdzie ?
Pozdro

Może już czas odgrzać temat jak starego kotleta i czas zacząć organizować ekipę na spoty. Od dłuszego czasu nic się nie dzieje w Koszalinie, nikt się nie umawia, nie spotyka, w dziale zachodniopomorskie odzywa się jedna góra dwie osoby z Koszalina. Teraz pytanie czy nie ma chętnych czy każdy ręką machnął i nie ma chęci i ochoty na tego typu spotkania? Może znajdą się chętni do spróbowania spotykania się chociaż raz w miesiącu przy kawie w Macu, u chińczyka w Lotosie, na rybie w Unieściu. Koszalin to nie małe miasto aby brakowało ludzi na tego typu spotkania. Kto chciałby aby spróbować reaktywować grupę koszalińską alfaholików?

Ja bardzo chętnie jak bedę w Koszalinie. Aktualnie zamieszkuję Gdynię, ale na weekend się czasem pojawiam :)

Ja też się piszę, ale co do terminu to trzeba by się dogadać, bo ja weekendy też pracuję :(
Dlatego dla mnie najlepszy byłby wyskok do Atrium i ogarnięcie spota - tzw. przyjemne z pożytecznym ;)

To jaki termin Wam pasuje ? :) który dzień formalnie można by było wybrać na dzień spotu ? kiedy Majkel będziesz mniej więcej w Koszalinie ? Ja jestem na urlopie teraz do 22 lipca z czego 21 lipca będę już na miejscu więc ja się dostosuje pod Wasze plany :)

Właśnie małżonka mi stwierdziła że 21 dopiero będziemy wracać z urlopu, więc 22 lipiec będe w Koszalinie, ale może ustalmy termin jakiś na koniec lipca, początek sierpnia, może domontuje sie wieksza ekipa, aby też nie spinać się na siłę?

Chyba że chcecie dzisiaj albo jutro o 21 w Atrium lub pod MCdrivem na kawę :P:P

To trzeba na spokojnie zmontować ekipę na jakiś późniejszy termin ;)

Amortyzatory
Powrót