• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spoty Koszalin

ja bedę za tydzień w Koszalinie więc możemy się spiknąc na spocie

Chłopaki z KARP-ia są chętni do spotu na Pojezierzu Drawskim (trzeba by wybrać jakieś jezioro przy którym jest spory parking), więc można by coś zorganizować, nagłośnić tutaj i zrobić większego spota :)

Chłopaki z KARP-ia są chętni do spotu na Pojezierzu Drawskim (trzeba by wybrać jakieś jezioro przy którym jest spory parking), więc można by coś zorganizować, nagłośnić tutaj i zrobić większego spota :)

a coś więcej na ten temat ? Bo na KARP-iu nic nie widziałem.

Ja tego nie znalazłem a możesz dać linka do tego, bo ja chętnie wpadnę.

Jestem tu nowy wiec jakby byl jakis spot w Koszalinie to chetnie bym sie wybrał:) Chcialbym sie dowiedziec paru rzeczy na temat alfy, mechanikow gdzie jezdzicie itp:p:) Świerzo co kupilem alfe wiec malo jeszcze wiem:)

Panowie zapraszamy na spocik do słupska 29.09 o 17:00 na galerii słupsk...

Zapraszam :)

Ja już mam auto w Koszalinie, więc jakby co to jestem chętny na jakiegoś spota :)

Proponuje niedziele. Tak kolo jedenastej? Miejsce: parking podziemny Atrium. Mozna skoczyc na kawke:) Cowy na to?

W sobote i niedziele to mnie zazwyczaj nie ma w Koszalinie a o godz. 11 czy 13 to czas poświęcam małżonce, jak już to wieczorem w Forum np w piątek a nie w sobotę czy niedziele gdzie nie będzie gdzie zaparkować bo w cholere ludzi będzie na zakupach.

Ja zuciłem propozycje. Mi akurat odpowiada niedziela lub ewentualnie poniedzialek

To może poza Koszalinem... :P

sgu5.jpg

Wiem wiem, zaraz napiszecie że za daleko :)

a właśnie malin że nie bo ja jadę :) Bo delegacja z Gdyni tez będzie :) Ja proponuje aby spot po pierwsze odbył się w godzinach wieczornych, najlepiej w godzinach 21:00, 21:30 kiedy będzie każdy wolny, w piątek albo sobotę i spróbować raz próbnie się spotkać na kawę albo pod mc drivem, poznać się wspólnie a potem myśleć dalej czy się spotykamy czy nie, bo głównie chodzi o czas, a w środku dnia to nie ma kiedy się spotkać, a ile osób by przyjechało na spota w środku dnia ? W ogóle ile osób jest chętnych na spotkanie, bo na razie policzyłem 2 może 3 ?

Ostatnia edycja:
ja bede na weekend w Koszalinie. tylko piątek mam wolny wieczór po powrocie. sobota zawalona, a niedziela do południa.

Amortyzatory
Powrót