J
Jola
Guest
Jola !!! ja rozumiem, że jesteś pełna podziwu dla czystości mojej Alfy ale nie musiałaś aż 8 razy zdjęcia z nią wstawiać
Widzę, że już ilość ograniczona![]()
No widzisz Michał, miło że chociaż doceniłeś mój podziw
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jola !!! ja rozumiem, że jesteś pełna podziwu dla czystości mojej Alfy ale nie musiałaś aż 8 razy zdjęcia z nią wstawiać
Widzę, że już ilość ograniczona![]()
Śmiesznie to wygląda, jak wszyscy stoimy i zaglądamy pod maskę.. jakby tam coś fajnego było![]()
a cóż to za piękne GT na czwartym zdjęciu?LOL
...i to akurat Twojego autaLOL
Co najmniej jakieś V6 biturbo ze złotymi "baranami" :driver:Śmiesznie to wygląda, jak wszyscy stoimy i zaglądamy pod maskę.. jakby tam coś fajnego było![]()
Co najmniej jakieś V6 biturbo ze złotymi "baranami" :driver:![]()
aaa dzięki Joluśza wyprowadzenie myślałem że to bardziej skomplikowane
a jak wyleczę turbinę i wgram nowy soft to wtedy możemy startować na światłach
chociaż start miałaś całkiem niezły :crazy_pilot:
Witajcie, wybaczcie że się wtrące czasami bywam w stolicy mielibyście coś przciwko jak bym tam wpadł do was na spocik? : P
Oj tam żartowałemNie ma za cowidzisz, Ursynów nie taki straszny
![]()
Jeśli chodzi o start, to nie ruszałam na maksa, nie włączyłam nawet trybu Dale faktycznie, kiedy wyleczysz turbinkę, możemy startować
) ile masz tam u siebie rumaków?
Oj tam żartowałemklekot nigdy nie będzie w sprincie szybszy od benzyny ale jak najbardziej ustawkę zrobimy
![]()
Melduję: szlak przetarty, garaż przytulny, ciepły z dobrą akustyką dla V6Wiciu,na następny czwartek powinno być wszystko poskładane!przetrzyj szlak,to znowu się z tobą zabiorę!!po drodze!!!
Póki chcemy się spotykać to trzeba się spotykać
Po dzisiejszym spocie rozumiem, że zostajemy przy cotygodniowych spotach i reszta ustaleń bez zmianZ tego, co mówicie wynika, że nie macie przesytu
![]()
Czasem i w reklamie, jak trzebaCzy może pracujesz w reklamie? Bo to mi przypomina moją robotę...
Na papierze Twój Miciak ma 8s do setki moja 9,5 a przy chipie schodzę niecałą sekundę więc mogłoby być ciekawie![]()
To mógłby być wyrównany pojedynek
---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:47 ----------
Póki chcemy się spotykać to trzeba się spotykać, chociaż sam pewnie na każdym spocie nie będę bo czasami trzeba pracować.
Czasem i w reklamie, jak trzebaKategoria: media - i od razu wiadomo, że czas pracy nie jest limitowany...
Na papierze Twój Miciak ma 8s do setki moja 9,5 a przy chipie schodzę niecałą sekundę więc mogłoby być ciekawie![]()
---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:47 ----------
... no to tak, jak myślałam - pojedynek mógłby być wyrównanyale zanim zaczniesz szaleć, musisz wyleczyć Bellę, żeby nic złego jej się nie stało
![]()
No jasne, tylko w ten sposób podtrzymamy naszą nową tradycjęJa też sądzę, że jeśli jest fajnie, to warto kontynuowaćjednak staram się nikomu nie narzucać swojego zdania, u nas panuje demokracja
zanim zamieszczę jakieś podsumowanie, staram się zapytać wszystkich o opinię
)
Widzę, że nie tylko ja pracuję bez limitówCzasem i w reklamie, jak trzebaKategoria: media - i od razu wiadomo, że czas pracy nie jest limitowany...