• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Spotkanie w Pile???

nie przesadaj jest dobrze
slavol sie nie odzywa ja mam lekie problemy zdrowotne ale pojawie sie pojawic w niedziele po kubicy oczywiscie

Ostatnia edycja:
sorry chlopaki ja jestem w niedziele cal;y dzien na plotkach wpadnijcie tam opalam sie i kapie o ile bedzie pogoda jak nie to w stalym miejcu widzialem zalozyciela tego posta pozdrawiam

Witam.
Hehe zakładałem ten temat jakiś rok temu i w sumie nie było żadnego odzewu, a tu patrze teraz i spotkania co niedziele pełną parą:) Myślałem że temat umarł:) W tą niedzielę 4-tego na 100% się pojawie.
Pozdro

Ja prawdopodobnie rowniez bede w niedziele na plotkach, moze warto teraz wlasnie tam sie spotkac:)

Siema. Ogólnie to śmigam do Piły rzadko (skończyłem licencjat na PWSZ), ale bardzo chciałbym kiedyś zawitać na Wasz zlot. Jestem osobą młodą i nie wiem jakbym miał do Was zagadać, ale może kiedyś starczy mi odwagi ;)

spot

my nie jestesmy starzy bez przesady to jak spotkanie na plotkach jaca slavol

No z głowy mi to wyjeliście. W taką pogodę to jedyna opcja. Pytanie o której i jak się znajdziemy?

spot

moze nasz kolega odwiedzi ja bede na plotkach ok 12 tam sie spotkamy pasuje

Ja również....... wywczasy..... zasłużone..... Tomasz nie komentuj. Spadam chłodnicę wymieniać.

spot

ja jestem za jakby padalo moze teksas jak ostatnio albo kubice w teksasie slavol jak

Raczej po Kubicy, jak będzie padało coś wymyślimy.......są jeszcze jacyś chętni?

Amortyzatory
Powrót