• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Spotkanie w Pile???

Witajcie

A kiedy jest impreza w Wilczych Laskach? Bardzo chetnie tam pojade Tomasz, jak by co to masz miejsce u mnie.:D Ktos jeszcze chetny.

26.09 to co ostatnio + pokazy motocyklistów. Od razu jadę kupić wejściówkę na ćwiartkę :)

W któym miejscu się spotykacie? Postaram się podjechać. Pozdrawiam

Witajcie

Niedziela o 16-tej na lotnisku przy pasie startowym dla małych samolotów. Do zobaczenia zatem i pozdrawiam.:)

Bardzo dziekujemy za milo spedzony czas w bardzo swietnym towarzystwie alfaholikow z Pily i okolic.
pozdrawiam
Jacek i Agnieszka

Witajcie

Team Piła, podziękowania za miłą wizytę na Pilskim spotkaniu Alfaholików z Gorzowa Wlkp. Mam nadzieję, że zobaczymy się w Wilczych Laskach. Czy ktoś jeszcze jedzie jeśli tak, to gdzie się spotykamy i o której? Pozdrawiam

Witam
Jezeli bede jechal , to bezposrednio na miejsce. Poprostu zeby dojechac do Pily musialbym nadlozyc troche kilometrow. Mysle ze papuga doprowadzi mnie na miejsce ,w razie czego mam numer telefonu do Tomasza

Witam

Niestety ale najbliższy spot bez mojej i Alfy obecności:( Do zobaczenia 10-go października.

Witam

Na usprawiedliwienie mojej nieobecności, nie dotyczy to alfy, alternator naprawiony Alfa śmiga jak złoto (jeszcze górne zawieszenie i będzie cacy) A dziś są imieniny TEŚCIOWEJ więc wypada odwiedzić mamuśkę:D. Pozdrawiam.;)

Tomasz, rzuć hasło, propozycje i jestem. Sam, moja w pracy. Fajna pogoda może zawita ktoś jeszcze?

Witajcie

Dziewczęta i chłopcy jedziemy na zlot do Gorzowa? Ja na 100% jadę ktoś jeszcze? Tomasz, Slavol? Jak inni?:)

Aleś się przebudził, my prawie dopięte mamy wszystko, tylko nie mów że nie wiedziałeś, trza na spoty jeździć a nie po rodzinnych imprezkach d..... płaszczyć :) :) :)

Witam

No to mi się dostało:) fakt nie byłem na spocie i nic nie wiedziałem ale już ogarniam temat:).

Siemka :)
Male pytanko do panow z Piły i okolic. Co prawda nie mam za wiele czasu wolnego, i dopiero zaczynam przygode z alfa ;p , ale pytanko, czy jak gdzies bedziecie sie wybierac na jakis zlot czy cokolwiek, mozna sie zabrac? ;p

Pozdro Impuls !!

w tym roku chyba juz nie bylismy w zeszlym tygodniu w gorzowie a tak to spotykamy sie w niedziele o 16 na lotnisku

Amortyzatory
Powrót