• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Spotkanie w Pile???

Witam

:)A dlaczego mam czekać? Ja także popatrze na wyścig, po F1 wsiadam i jdę, mam tylko pytanie spotykamy się przy wałach na poczatku, czy przy hangarach?:confused:

re

spotykamy sie tam gdzie zawsze poczekamy chwile na wszystkich bo ma byc japan team tez i jedziem pod hangar:cool:

Witam!
Wczoraj dostałem zaroszenie od koleżanki z Chodzieży na spotkanie w Pile.
Myślę, że pojawię się na nim 13.06 jeśli takowe będzie organizowane.
Pozdrawiam wszystkich

Witam

Oczywiście, że będzie, bo to jest niedziela i zawsze spotykamy się w każdą niedzielę o 16-tej na lotnisku w Pile. Miło będzie zobaczyć jeszcze jedną Alfę:D zapraszamy i do zobaczenia,:). Pozdrawiam.

Witam

No co taka cisza! Przecież spocik był udany spotkanie integracyjne z Mazdaspeed, grill i małe ściganko (sam nie wiem dlaczego w tym uczestniczyłem:rolleyes:) mam nadzieję że w niedzielę spotykamy się jak zawsze. Pozdrawiam.

naprawilem swoja fanfalunke w niedziele powtorka z rozrywki:D
ja w niedziele chyba odpadam bo jade w niedziele w nocy na pogrzeb a musze pozalatwiac troche rzeczy morze podjade chodz na chwile

---------- Post dodany o godzinie 17:02 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:23 ----------

ja w niedziele chyba odpadam bo jade w niedziele w nocy na pogrzeb a musze pozalatwiac troche rzeczy morze podjade chodz na chwile

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Witajcie

Dzięki dla starej i wytrwałej gwardii, nasze spoty nie zaginą. Rozumiem, że spotykamy się jak zawsze w niedzielę w stałym miejscu. Mam też propozycje aby 20-go czerwca wspólnie wyskoczyć nad Bałtyk (Kołobrzeg, Mielno do uzgodnienia) tzn. ja na 99% mam zaplanowane, że pojadę. Trochę plaża(jak dopisze aura) potem obiadek, spacer itp. Ktoś chętny? Sławek, Tomek?:P Pozdrawiam.

spot

a co jest 20 wolne
ja mam pomysl na 17 lipca sobota to jest slavol zalatwiaj wolne albo pozalujesz :triniti:impreza w poznaniu kubica z bolidem miasteczko formuly jeden ktos chetny a nad morze pomyslimy teraz na spotkanku oki:D W NIEDZIELE JAK ZAWSZE LOTNISKO O 16 CZY JAKIES MAY PLANY INNE

Ostatnia edycja:
Niestety Moje autko wyciągnęło kopytka (cztery dokładniej) i leży na kołkach u mechanika. na 13 na bank nie dojadę, może następnym razem.

spot

trzeba bedzie albo spot przelozyc na wczesniejsza godzine albo w tym tygodniu odpuscic powod kubica start godzina 18 jakies pomysly slawol jaca?

Witajcie

Oczywiście, że może być wcześniej, można się spotkać w porze obiadowej i wspólnie po małym spotkaniu na lotnisku, pojechać coś zjeść. A następnie nie spiesząc się udać się do domów na F1. Zatem 14-ta?:)

No, widzę pełne zrozumienie, 14-ta jak najbardziej. Brat rzucił propozycję żeby podjechać na Jadwiżyn do baru jego kolegi (piwo, tv) i tam obejrzeć F1. Co wy na to? Dajcie znać to zarezerwuje stolik.

ja raczej odpadam umowilem sie z kumplem na kubice moge podjechac na lotnisko bar odpada

Wiadomość z ostatniej chwili

No i niestety niewypał. Jednak dzisiejsze spotkanie bez mojego udziału. (nie dotyczy to Alfy autko sprawne) Miłej zabawy koledzy:).

Witajcie

Tomasz, a mieliśmy jechać nad Bałtyk! Kto z Team'u Piła ma ochotę na wyjazd do Kołobrzegu lub okolic w tę niedzielę?:neo: Pozdrawiam.

kiedy nas spotkanie

bo z mila checia zawitalbym...........

---------- Post dodany o godzinie 19:57 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:51 ----------

..............

Witajcie

:DNo co taka cisza? Team Piła umarł śmiercią naturalną? Mam nadzieję, że spotykamy sie w tę niedzielę? Ale pewnie po F1 czyli 16\30? Czy coś się zmieniło pod moją nieobecność? Serdecznie zapraszamy, nowych uczestników:). Pozdrawiam.

Amortyzatory
Powrót