Spotkania Wieluń :)

Ja niestety nie obiecuję że będę, nadal nie wiadomo co dolega belli - czekam na wyznaczenie terminu do Cinsoftu z Gliwic... W sumie fochy przy odpalaniu to pikuś ;) Turbo tak mocno przeładowuje że Cinek kazał mi odłączyć podciśnienie, bo bym je bardzo szybko wykończył w takim stanie... A ogólnie to w ogóle gdzie jest planowane spotkanie - wieluń, byczyna ?

A nie mowilem zebys od razu jechal do Marcina na ostatnim spodkaniu w Byczynie, jeszcze jak kolektor lezal wypucowany w szafie. Oby problemy szybko sie rozwiazaly i kieszen nie ucierpiala;)
Moja tez od poniedzialku idzie na kobylki i robimy konserwacje nadkoli+ zawias z tylu

Ostatnia edycja:
U nas w okolicy po prostu brak fachowca jest od diesla... u mnie problem to fochy przy odpalaniu i przeładowujące turbo. Myślę że bez problemu to ogarnie. Wysłałem mu logi i dobrze że to zrobiłem bym w krótkim czasie wykończył turbinę u siebie przez niewiedzę... Wiem że dopiero w maju ma wolne terminy, ale czekam na wyznaczenie konkretnej daty...

No wlasnie Pawel my jej zrobimy konkretny serwis do Byczyny dojedziesz przeciez;) co do spotu to chyba standardowo Byczyna moze godzina 17? Co myslicie?

- - - Updated - - -

Ja niestety nie obiecuję że będę, nadal nie wiadomo co dolega belli - czekam na wyznaczenie terminu do Cinsoftu z Gliwic... W sumie fochy przy odpalaniu to pikuś ;) Turbo tak mocno przeładowuje że Cinek kazał mi odłączyć podciśnienie, bo bym je bardzo szybko wykończył w takim stanie... A ogólnie to w ogóle gdzie jest planowane spotkanie - wieluń, byczyna ?
Moze masz ja po jakims konkretnym wirusie ;) a nie wiesz;d dlatego tak pompie;d

Pasuje 17sta :)
Paweł, jest taka możliwość żebyś w pierwszym poście na pierwszej stronie edytował na bieżąco godzinę i datę spotkania,
również w tytule naszego tematu :)

Pany termin znany - 11 maja idzie do Gliwic ;) Ale nie chce jej dodatkowo męczyć przed leczeniem, więc nie robię tras... Ale jak mnie jutro przyjmiecie to to sejem niebieskim podskoczę na tą 17 :)

No wpadaj ;) niebieskie czy czarne nie ma znaczenia ;D

Jak nie ma jak ma :P Czarny to nie kolor czarny to siła :D
Sam będę Mazdą, tylko chociaż czarną :P
Kurcze gdzie są wszyscy, którzy przyjeżdżali na nasze spoty i nie są aktywni?
Paweł dasz radę do nich jakiegoś smsa albo PW?

Ostatnia edycja:
wiesz pisałem do nich, ale każdemu coś tam wypadło w ten weekend... ;) Dominik będzie jeszcze tylko chyba się na 17 nie wyrobi ;)

Panowie to prosto na Hetmańską uderzajcie ;D

A to jakieś spotkanie będzie w plenerze czy nie ?

Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka

Dzięki za spotkanie. Następnym razem postaram się być dłużej i więcej ludzi zmontuje :-)

Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka

spotkanko super, atmosfera jak zwykle przednia :) i powiem szczerze, od bezszelestnej mazdy xedos, poprzez pięknie utrzymaną AR164, pierwszy raz miałem okazję obcować z Brerą... dla mnie auto fenomenalne - seksualnie niebezpieczne i mimo ze drzemie V6 z GM, to dreszcze przechodziły...:rolleyes::o

Załączniki

• 20160423_175434.jpg
    20160423_175434.jpg
    122.4 KB · Wyświetleń: 6
  • 20160423_175423.jpg
    20160423_175423.jpg
    123.8 KB · Wyświetleń: 8
Amortyzatory
Powrót