Spotkania Wieluń :)

Myśleliśmy o wrześniu,dokładniejszych dat nie ustalono bo mało jest chętnych a potrzeba by z 10 osób na całą willę

Ja też bym był chętny oczywiście z żoną, a czy już wiecie czy każdy będzie jechał swoim samochodem. Czy można będzie się z kimś zabrać.

koszta paliwa owszem
teraz pomysl o bagazu
potem pomysl o tym ze jedziecie gdzies na zwiedzanko czy cos
i jedni juz chca wracac a drudzy sa w 7 niebie

wszystko ma swoje plusy i minusy i trzeba je zbilansowac

bilans - jechac na wakacje do tego zaliczyc po drodze jakas fajna trase za kierownica swojej alfy
vs
siedziec z boku u kogos w aucie

dla mnie wynik jasny

no ale przy wyjezdzie na np 8 aut bagaze juz mozna rozdzielic na te 8 a nie wsio do jednego

Koledzy przydał by się jakiś spocik;) Może jakoś podczas świat ? chyba wtedy naj więcej czasu ;D komu jaki termin by pasował ?;)

ja też jak najbardziej za - pisać komu jak pasuje ;) Tomek zarzuć temat jeszcze z tym grodem :P

Będę najprawdopodobniej w poniedziałek Wielkanocny

I kilka dni po samych świętach

to kiedy Ci Kamil bardziej pasuje święta czy po? A jak reszta zgrai ? ;)

Planuję być w poniedziałek Wielkanocny po południu i zostać do czwartku ;)
Myślę, że można by się spotkać w poniedziałek.

Mi też pasuje raczej, godziny popołudniowe, powiedzmy 15? Jak Reszta szanownego grona? ;)

tylko czy w poniedziałek wielkanocny będzie knajpa otwarta...

Spora część knajpek jest już pootwierana - zawsze wykorzystywaliśmy ten termin na spotkania ze znajomymi w Wieluniu ;)

mają gorszy dzień po prostu :P a tak na serio, myślałem że aku pada, ale jednak to nie to - dzień po wymianie kolektora, rozrządu, termostatu, filtrów itd. zaczęła gorzej palić, znika płyn chłodniczy i jeszcze wywala błąd P0237... :( za tydzień prawdopodobnie jadę zawieść Alicję do Kuby i Maćka z Częstochowy...

Może ktoś coś źle podłączył przy naprawie - jedź i reklamuj, chyba, że sam wszystko robiłeś ;)
Jeśli coś jest nie tak z autem zaraz po "naprawie" to najczęściej błąd tkwi w ostatnich zmianach dokonanych w aucie.

Może ktoś coś źle podłączył przy naprawie - jedź i reklamuj, chyba, że sam wszystko robiłeś ;)
Jeśli coś jest nie tak z autem zaraz po "naprawie" to najczęściej błąd tkwi w ostatnich zmianach dokonanych w aucie.

Popieram! polać Bartkowi dobrze prawi ;D
Paweł weź spróbuj sam prześledzić zmiany które zrobiłeś w aucie może problem leży w czymś banalnie prostym..

Na początku też tak myślałem, że może mu coś nie poszło na szybko, mimo że nigdy się to nie zdarzyło... Ale wczorajszych obserwacjach zaczynam podejrzewać coś gorszego... :( Rano sprawdzam i praktycznie pusty zbiornik wyrównawczy - dolałem płynu i za dwie godziny pojechałem sprawdzać gdzie spierdzieliło. I co się okazało? Jak odkręciłem korek na pracującym silniku cały płyn wrócił z powrotem do zbiornika... Zamówiłem na allegro tester do wykrywania spalin w płynie chłodniczym... Wszystkie te objawy mogą wskazywać że poszła uszczelka pod głowicą, ewentualnie chłodniczka EGR...:(

Amortyzatory
Powrót