Spotkania Wieluń :)

Paweł masz już czym przyjechać na spot? Właśnie pasuje Wam ta sobota?

Dopiero wczoraj poszła do mechanika, nie wiem czy do końca tygodnia zdiagnozuje co ją boli, nie mówiąc o naprawie... :(

Daj tutaj znać Paweł jak będzie zrobiona ;) trzeba by w końcu ogarnąć jakieś spotkanie bo już daaawnooo nic nie było ;)

dam znać, dam... Ja wiem że Wy :P Ale najpierw trzeba mieć czym podjechać :D Póki co jeżdżę niebieskim pendolino :P Fotka z przed 11 lat na rozluźnienie "porów" :D

Załączniki

• IM000336.jpg
    IM000336.jpg
    160.2 KB · Wyświetleń: 11
OOOJAAAA faktycznie mi się rozluźniło;D prawie jak Mike Jagger ;D nie spodziewałem się takiego stylu ;)Fajnie ;)

O panie, nie wiedziałem że ogłosiliśmy konkurs na najbardziej kompromitujące zdjęcie :D
Czekaj tylko wstanę spod biurka :P Przebiłeś Paweł kawał o wężu :D
Dobra pośmialiśmy się to kiedy spot? :)

Ja mysle ze przyszly weekend, mozna cos zaplanowac;)

Dobra kto konkretnie chętny na spota? Ustalenia wstępne sobota popołudnie,można by podjechać do grodu jakieś fajne zdjęcia cyknąć później na hetmańską,ma być ciepło,miło by było gdyby chociaż cześć miała kierowce ;D to jakiś browarek by wpadł ;)
Godzina hmmm pasuje wam 17? ?;) Wpisujcie się co by było rozeznanie ;D

1-Zwoli

Ostatnia edycja:
Jak na złość ten weekend nie dam rady, a co byście powiedzieli na 23 kwietnia i zebrać więcej chętnych czy nie bardzo? :)

mnie tam wszystko jedno ;)

Czyli samowolnie ogłaszam klepnięte - następny weekend 23 kwietnia :P Zamawiajcie pogodę ;)

1. Barth
2.Zwoli

Amortyzatory
Powrót