Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
dam znać, dam... Ja wiem że Wy Ale najpierw trzeba mieć czym podjechać Póki co jeżdżę niebieskim pendolino Fotka z przed 11 lat na rozluźnienie "porów"
O panie, nie wiedziałem że ogłosiliśmy konkurs na najbardziej kompromitujące zdjęcie
Czekaj tylko wstanę spod biurka Przebiłeś Paweł kawał o wężu
Dobra pośmialiśmy się to kiedy spot?
Dobra kto konkretnie chętny na spota? Ustalenia wstępne sobota popołudnie,można by podjechać do grodu jakieś fajne zdjęcia cyknąć później na hetmańską,ma być ciepło,miło by było gdyby chociaż cześć miała kierowce ;D to jakiś browarek by wpadł
Godzina hmmm pasuje wam 17? ? Wpisujcie się co by było rozeznanie ;D
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.