• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Spotkania Wieluń :)

Ja niestety nie dam rady się pojawić, ale już zarzucam temat, żeby pomyśleć o jakimś spotkaniu Noworocznym, tak w terminie gdzieś do 10.01 ;)

Hej, ja nie dam rady pracuje ale może po nowym roku :-)

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

To i ja się piszę w takim razie:)
1.Zwoli
2. Kolekszy
3. Pawciu87
biggrin.png

4. dawid1146

No Paweł jest rakieta :) GRATULACJE :D
a co do spotkania to myślę że nawet jak by było z 5 osób zapisanych to warto się spotkać więc ja będę na pewno :)Mam nadzieje że Paweł nowa AR też :)
Do czwartku czekam na listę i rezerwuje stolik :D

Tomek na ile osób ogólnie rezerwujesz stolik? Bo dwóch Łukaszów mi jeszcze nie odpowiedziało co i jak z sobotą, i czy w razie "w" będzie miejsce?

zarezerwuje na 8 osób w razie czego miejsce i tak się znajdzie chyba że by z 5 osób więcej sie zjawiło ale 2-3 to na spokojnie

Dobra rezerwacja zrobiona sobota godzina 16 hetmańska Byczyna.
Rezerwacje zrobiłem na 7 osób ewentualnie jak będą krzesła wolne zawsze można dostawić.
A my spotkajmy sie co najmniej o 15.30 na parkingu tam gdzie ostatnio cykaliśmy fotki.
Następnie przejedziemy autami na rynek pod samą gospodę ;d o 16 raczej na parę alf się miejsce znajdzie ;) do zobaczenia ;d

Ja od wczoraj walczę z gorączką;( jak tabletki będą skuteczne to sie widzimy

No towarzystwo wyborowe:) a żyto dalej płonie :D

Zdjęcia profesjonalne Bartek jak z kalendarza :)
A to gdyby nie rejestracje wygląda jak odbicie lustrzane :D
attachment.php

Załączniki

• odbicie D.jpg
    odbicie D.jpg
    150.8 KB · Wyświetleń: 92
Ostatnia edycja:
A co jest 11, poza poniedziałkiem, rzecz jasna?
Ja powinienem być od sylwestra, gdzieś do 5 stycznia, ale to raczej kiepski termin na spota...

Amortyzatory
Powrót