• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Spotkania Wieluń :)

nie wiem coś mi się upaliło z tym 11, bo myślałem że wtedy będziesz na miejscu :) Może uda się coś sklecić do tego 5 stycznia - nie wiem jak tam reszta chłopaków?

Hehe :D Wcześniej pisałem, że może do 10 będę, ale na chwilę obecną sytuacja się klaruje i chyba będę się wcześniej zawijał (gdzieś 5 po południu)

To jak chłopaki będzie co? kto był by chętny ?;D

3 stycznia również jestem na tak ;)

Panowie ja niestety 3 stycznia odpadam,choroba mnie złapała ;(

to do 3 stycznia nie wyzdrowiejesz? :P W takim razie gdzie teraz robimy spotkanie... tym razem Wieluń? Kto jeszcze chętny? Mniej więcej która godzina by wam odpowiadała?

Pany i jak robimy coś w tą niedziele czy odpuszczamy? Kto na 100% by był i gdzie się spotykamy? :)

Pozdr Paweł

Ja na 100% będę :) Możemy standardowo koło Teriana podjechać jeśli większej ilości osób nie będzie :)

To chyba tak zrobimy ;) Napiszę chłopakom esemesy - może nie mają czasu wejść na forum ;)

Ja narazie jestem bez auta. Przyjechal duzy IC i trzeba bedzie sie tym zajac. ;)

zapraszamy ;) później skoczymy gdzieś do knajpy ;) Bo za ciepło się na jutro nie zanosi ;)

No dzisiaj wyszło skromnie :P Część chłopaków nie dojechała ze względów zdrowotnych, awarii, oraz losowych wydarzeń :P Ale dziękuję Dominikowi, Piotrkowi za przybycie, dzięki czemu spotkanie jednak się odbyło :D Pozdr Paweł

Uuu, nie wiedzialem, ze tak blisko mnie sa jakies spotkania organizowane :D wiadomo kiedy nastepne ? bo chetnie bym sie wybral :P

Śledź temat a na pewno się załapiesz,tak średnio jedno w miesiącu spotkanie jest myślę;)
Zapraszamy ;)

Amortyzatory
Powrót