• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Spotkania Wieluń :)

Dzięki za spotkanie,chyba najlepsze od kiedy się spotykamy ;D Naprawdę super klimat i wszyscy coraz bardziej zgrani.Oby częściej ;)

Wow Paweł to mnie zaskoczyles, miałes trochę jeszcze nią śmigać. Kurde najpierw Kamil teraz ty tylko ja wierny 156 ;-)

Wysłane z mojego Lenovo A3500-H przy użyciu Tapatalka

Fajnie by było żeby trafiła do kogoś kto będzie dbał

z ciekawości w weekend pojechałem oglądać jedną 159 i kurcze wczoraj byłem zaliczkę wpłacić i w sobotę do odbioru przygotowana do rejestracji... ;) To była bardzo gwałtowna decyzja która pociągnęła burzę w domu ;)

kto wam ku...wa rysował pasy na skrzyżowaniu kopernika/piłsudskiego - śląska ????

zgubil nie ale zglupiec przez chwile mozna jak sie jedzie na czolowke :D

Jeszcze ciekawiej jest jak chcesz się zmieścić na "wczesnym żółtym" :P

chyba moze coś koło 19 wymyślimy ;) Co? Moja 156 pojechała do nowego właściciela...

Ciężkie rozstanie ? :) Moja od 2 miesięcy u nowego właściciela :) a do 159 nie mogę jakoś przywyknąć

ciężkie, kawałek czasu ją miałem, ale 159 chodziła za mna od roku... I nie mogę się doczekać soboty na odbiór...

Heh coś w tym jest. Moja żona po jeździe 159 wsiadła do 147 i się spytała czy będziemy 7 sprzedawać bo tak dobrze się nią jeździ... A wcześniej narzekała na twardy zawias :)

Paweł jak we Wieluniu to ogarnij jakiś lokal co by nas pomieścił;) na tego 19 powiedzmy i można zacząć listę robić ;)

Tak na upartego to myślałem o tej byczynie ;) Po mi lokal podpasował... ;)

Dobra to ja mogę ogarnąć to jak ostatnio no więc robimy listę wpisywać się i kopiować dalej jak komuś pasuje spotkanie 19 grudnia godzina 15.30 miejsce Byczyna lokal hetmańska.Do 17 grudnia czekam na listę i będziemy rezerwować.

ps. Zdecydowanych proszę o wpisywanie się na listę,muszę wiedzieć na ile osób robić rezerwacje

1-Zwoli

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót