• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spotkania Wieluń :)

Witam Panowie ja mam przeprowadzkę i za bardzo nie było czasu żeby uczestniczyć w spotkaniu.Ale dzisiaj już ostatni dzień i wracam do Was. ;):D

Mariusz, jak tam zabawy Crossem na śniegu ? :D (wnioskuję, że w Wln też jest, bo w Wawie biało;) )

No nie wiem kiedy wam będzie pasować:). Kamil ten kolega co mi mówiłeś z 156 2.5 też chce przyjechać pisałem z nim na facebooku i pyta się kiedy coś robimy :)

Może być nawet jutro :P Albo przyszły weekend ;)

Panowie co tak ucichło w temacie ;d ja mam mały pomysł może od razu byśmy się zgadali w jakiejś knajpie ;d np Chata Walichnowska albo np w Wieluniu klub Black czy jakoś tak ;) w każdym bądź razie żeby nie marznąć i najlepiej było by z kierowcami.. co by można było sobie po piwku wypić ;) co wy na to ??

Siema :D
Po minimalnie przedłużonym sylwestrze wracam do żywych :lol:
Niestety Alfa aktualnie dostaje gwint, Proxim będzie przerabiał lampy i Belfer obszywa kierownice, gałkę mieszki itp więc będę mógł zawitać do Was dopiero na pierwszy weekend lutego :(

Mariusz, sprawdziłeś już co Cross potrafi na śniegu ? :P Widziałem go chyba dziś na mieście, ale nie zauważyłem kto za kółkiem siedział :)

Tak tak już był test :), jak dla mnie bardzo fajnie sie tym jezdzi plac na intermarche i rynek zaliczone :P i napewno na tym nie przestane tym bardziej że śniegu przybywa ;)

Dzięki Panowie za kolejny udany spot;D czekam na te namiary na fb;)

Dzięki również za spotkanie- do następnego :)
PS. też już na FB znalazłem

Amortyzatory
Powrót