Spotkania Wieluń :)

Ma może ktoś pożyczyć miernik grubości lakieru?? rodzice chcą kupić auto i chciał bym je sprawdzić ;) Oczywiście na flaszkę będzie ;)

Sorry, że Ci się trochę wetnę w pytanie, ale nie ma ktoś pożyczyć uchwytu do nart do belek dachowych (belki poprzeczne)? :) Oczywiście co nieco się znajdzie za wypożyczenie :)

Właśnie straszna cisza się zrobiła w wątku;d a niedługo wiosna,już ją za oknem widać hehe;)

Jeszcze żyję, jeszcze :)

Siema paniska:), straszna cisza tu. Ciepło się zrobiło "narazie" może coś byśmy pomysleli nad spotem ?

siemka mam małe pytanie potrzebuje zawiezc moją 9-tke do Częstochowy na lawecie i takie pytanko macie może jakieś namiary na autolawete niedrogą

maniek ja jestem jak najbardziej za :) dzisiaj wypruwałem wnętrze ze sportwagona szykując go na nową podłogę... jutro wstawię fotki jak to wygląda, bo zapomniałem wziąć aparat.

Ja dziś jestem umówiony z Andrzejem i jego gtv wiec my się spotkamy gdzieś tak o 16 na parkingu koło terjana jeśli będzie komuś się nudziło w domu to zapraszam ;)

ja się chyba dzisiaj nie wyrobię mariusz :( jak już to tylko na chwilę... :P

Jak się ogarnę to zabiorę Bellę na myjkę i zajrzę do Was :)

A może zorganizujemy jakiś konkretny spot tak za mniej więcej 2 tygodnie;d?
Marzy mi się grill w taka pogodę ;) Pod koniec lutego początek marca daje AR do malowania ;( i wymiany drążków kierowniczych chyba że wymienię sam ;) później można latać do woli ;D

ale tutaj cisza już dłuższy czas ;) taka ładna pogoda może coś ogarniemy w następny weekend ;)?

można było coś teraz zorganizować na szybko, ale pogoda się popsuła - to raz, a dwa wczoraj miałem 40* C gorączki... więc w sumie i tak bym nie dał rady...

Siema panowie, kminimy coś w weekend bo ładna pogoda się zapowiada ? :)
A da się ten wątek przenieść do regionu "łódzkie", bo w sumie to ten region?
Chociaż w sumie wielu z nas przyjeżdża z innych zakątków :)

Ostatnia edycja:
Siema, siema :)
Jak dam radę się ogarnąć do tej pory to oczywiście zajrzę :)

ja też jestem za :) pytanie tylko kiedy i o której ? Jutro myślę będę wiedzieć dokładnie z czasem co i jak u mnie, bo "chrupek" prawdopodobnie wróci z transplantacji podłogi :D

Amortyzatory
Powrót