Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Sorry, że Ci się trochę wetnę w pytanie, ale nie ma ktoś pożyczyć uchwytu do nart do belek dachowych (belki poprzeczne)? Oczywiście co nieco się znajdzie za wypożyczenie
maniek ja jestem jak najbardziej za dzisiaj wypruwałem wnętrze ze sportwagona szykując go na nową podłogę... jutro wstawię fotki jak to wygląda, bo zapomniałem wziąć aparat.
Ja dziś jestem umówiony z Andrzejem i jego gtv wiec my się spotkamy gdzieś tak o 16 na parkingu koło terjana jeśli będzie komuś się nudziło w domu to zapraszam
A może zorganizujemy jakiś konkretny spot tak za mniej więcej 2 tygodnie;d?
Marzy mi się grill w taka pogodę Pod koniec lutego początek marca daje AR do malowania ;( i wymiany drążków kierowniczych chyba że wymienię sam później można latać do woli ;D
można było coś teraz zorganizować na szybko, ale pogoda się popsuła - to raz, a dwa wczoraj miałem 40* C gorączki... więc w sumie i tak bym nie dał rady...
Siema panowie, kminimy coś w weekend bo ładna pogoda się zapowiada ?
A da się ten wątek przenieść do regionu "łódzkie", bo w sumie to ten region?
Chociaż w sumie wielu z nas przyjeżdża z innych zakątków
ja też jestem za pytanie tylko kiedy i o której ? Jutro myślę będę wiedzieć dokładnie z czasem co i jak u mnie, bo "chrupek" prawdopodobnie wróci z transplantacji podłogi
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.