• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Spotkania Wieluń :)

Co tam w nim robiłeś ? :)
Jak dla mnie spocik może być nawet w najbliższą sobotę :D

Ostatnia edycja:
Podstawowe czynnosci : oleje, filtry, rozrząd i przednia szyba ;), jak dla mnie też w tą sobote może być bo mam wolne:)

:P a jak reszta chętnych ? mam nadzieję że teraz forum nie padnie dzień "przed" :D

Maniek a to "buczenie" Ci ustało po tych wymianach ?

:) niestety nie, tak jak pisałem prawie zrobiony, żeby usunąć to buczenie będę musiał troszke grosza uzbierać:)

Wiem mniej więcej :( no i przez to potrzebuje troszke grosza dozbierać albo czekać na promocje ;)

Ostatnia edycja:
Zatem? Coś, gdzieś? :D

Witajcie :-)
Znajdzie ktoś wolna chwilkę aby zobaczyć Alfe która jest do sprzedania w Wieluniu? Chyba,że ktoś zna 164 lub właściciela.Z Łodzi nie mam daleko ale długo pracuje i po ciemku to żadne oglądanie autka. W razie czego piszcie na Pw.
Z góry dzięki, pozdrawiam
Garos :-)

Ostatnia edycja:
Hej Garos, chodzi Ci o tą zieloną 2.0 z gazem? Jeśli dobrze kojarzę to może to być alfa użytkownika hose166, a do tej pory alfy które sprzedawał były dość kontrowersyjne ;) ale może ta akurat jest ok ;)

Hej,tak właśnie o tą mi chodziło, ale jak do tej pory było coś nie tak z autami to sobie odpuszczę. A już myślałem, że będzie kolejna Bella. Dzięki wielkie za info :-)
Pozdrawiam :-)

Hej Garos, chodzi Ci o tą zieloną 2.0 z gazem? Jeśli dobrze kojarzę to może to być alfa użytkownika hose166, a do tej pory alfy które sprzedawał były dość kontrowersyjne ;) ale może ta akurat jest ok ;)

Melduję się w domu i przesyłam link do albumu z dzisiejszego spota.
Jeszcze raz dzięki za spotkanie i rozmowy o AR - następnym razem to już musimy usiąść w jakimś lokalu, bo uszy odpadają :)

https://plus.google.com/photos/1012...ms/5967671486949679441?authkey=CP-GkNqzjZaXWg

88.jpg

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót